İçerde Büyük Finalden İlk Sahne!

Fragman ayrı yorumlanır Sneak Peek ayrı. Bu ne biçim konu.

hhaha ahh Arasa piskpat rolu süper gidiyor ayrıca her youtube yorumunda arasın muhteşem oyunculuğundan bahsediyor yorum yapanlar
İçerde'den sonra rezil etmese kendini bari
Çağatay dünyaya açıldı bile, inşallah Aras da kariyerini iyi planlar Çağatay gibi

Bu arada Aras Çağatay'dan bir ay büyükmüş ama dizide abi diyor Çağatay'a çatla

aaa evet biliyorum çağatay 30 yaş civarı takılıyor dizide yoksa çocuğun teki ayoll

ama fiziği yaşlı gösteriyor gerçekten yoksa bizim @Yiğitt ile yaşıt 26

@Yiğitt

aaa evet biliyorum çağatay 30 yaş civarı takılıyor dizide yoksa çocuğun teki ayoll

ama fiziği yaşlı gösteriyor gerçekten yoksa bizim @Yiğitt ile yaşıt 26

@Yiğitt
Yaşlı değil olgun diyelim biz ona, çocuk senin Aras'ındır

Sorun değil canım takılmam ben öyle şeylere.
Aynen Aras'ımın yeri de ayrıdır, Çağatay'ımın yeri de ayrıdır. Sonuçta her ikisi de Hazal'ımın partneriydi.
@Bully @denizz19
Çağatay, Hazal'ı kariyerinin zirvesine çıkarırken Aras batırdı kızın kariyerini, ekranlara dönemez oldu
Ne uğursuz herifmiş bu böyle
@Çiğdem- @MasacRE-

Sorun değil canım takılmam ben öyle şeylere.
Aynen Aras'ımın yeri de ayrıdır, Çağatay'ımın yeri de ayrıdır. Sonuçta her ikisi de Hazal'ımın partneriydi.
@Bully @denizz19
hhahah aa işte çağatay konusundada onlar ebnle 1 yıldır mücadele veriyor fena taktım ona kafayı ayoll finalde geberse diye bakıyorum

Aras değil, Acun'un yüzünden o.
TV8'de olmasaydı dizi güzel reytingler alacaktı, ilk sezon TV8'e rağmen iyi gidiyordu çünkü.
Olan Hazal'ımla Aras'ın uyumuna oldu. Harcadılar bu müthiş uyumu.

Ayrıca yeni sezonda dönüyor güzelliğim ekranlara Utanmazlar'la.

Aaa küçük bir dipnot daha.
Ayrıca Hazal'ım Çağatay'ımı zirveye taşıdı. @Bully hiç inkar etme.

Bana ne bana ne uğursuz işte bu Aras
Ayrıca Acun'un kanalında dizi çevirmek nedir ya
Çağatay'ı örnek alsınlar nasıl da yapmış kariyer planlamasını, netflix'te dizi çeviriyor adam

Utanmazlar inşallah utandırmaz Hazal'ını 😛

Hazal'ın Çağatay'ın yükselişindeki payını inkar edemeyiz tabii, severim zaten ben Hazal'ı

AŞK dizisinde de gitti kötü senaryo seçti mesela, orda da yazık etti kendine. ss

Ahah.
Neyse ki yanlışından döndü artık Acun, bir daha dizi piyasasına girmesin mümkünse. 😛

Güzel bir iş çıkacağına inanıyorum. Umarım partneri de oyunculuğu ve fiziği iyi bir isim olur.
Bekliyoruz gelişmeleri. 🙄

AŞK o senaryoya rağmen izleniyordu.
Kanal D 5 reyting almasına rağmen bitirdi. Şimdi 5 reytinge muhtaç. Bakıyorum 2 - 3 alan dizilere bile yeni sezon kararı veriyor. Kanal D zaten AŞK'ın yayınlandığı yıl çok saçma sapan kararlar alıyordu.
Şimdi yine bir düzelme var Allah'tan.

Araya girmek gibi olmasın ama belirtmek istedim. Çağatay'ın şuana kadar oynamış olduğu tüm diziler tuttu. Adını Feriha Koydum, Medcezir ve İçerde.
Şimdide Netflix'in dizisinde oynayacak, onun tutmama ihtimali yok zaten.