İçerde - Bölüm Sonları - Çizgi Roman Afişleri

35. Bölüm Sonu - Şu ana kadarki en iyisi...

GBdRGb.png

@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz
bir ara tamamlayacam bunu :Z

Diziye bu afişler ayrı bir hava katıyor. Benim de hoşuma gidiyor, kim düşündüyse iyi düşünmüş. :D

En hoşuma giden afiş patronun Sarp olduğu afiş, cool duruyor. :A Sarp ve Melek'in ilk görüntülü afişi de güzel. :bhr:

Diziye bu afişler ayrı bir hava katıyor. Benim de hoşuma gidiyor, kim düşündüyse iyi düşünmüş. :D

En hoşuma giden afiş patronun Sarp olduğu afiş, cool duruyor. :A Sarp ve Melek'in ilk görüntülü afişi de güzel. :bhr:
Söz diziside sonlarda tıpa tıp aynı olmasada esirleniyor sende fark etmişşsindir cnm
:A :A :A

Pek dikkatimi çekmedi, şimdi sen deyince hemen bir bölüm açıp sonuna baktım da var gibi duruyor ama burada daha belirgin. Bu özellik İçerde'ye özel kalacak. :bhr: :Z
aa birebir kopyalamazlar tabi cnm sadece oyuncuyu çizgi romana dönüştürmüyorlar ama bölüm bitince sahne özel olarak büyütülüp çevresi beyaz tonlarla renkleniyor bir içerdeden esinlenme var :A :A :A