İçerde - Bölüm Sonları - Çizgi Roman Afişleri

HAHAHA ayy ağzına sağlık @turkuazz sonunda aklı başında birisi gelebildi mert sarpı eziyor oyunculuğuyla bence 1.başrol çetin bey 2. başrol ise aras :A :A :A
Tabikide Çetin Tekindorda oldukça iyi bu dizide sadece bir kişi iyi filan söylenilmesi
yanlış olur oyuncular birbirini tamamlıyor:)
Mert ile Çetinin oyunculukları dizinin olmazsa olmazıdır:)

HAHAHA ayy ağzına sağlık @turkuazz sonunda aklı başında birisi gelebildi mert sarpı eziyor oyunculuğuyla bence 1.başrol çetin bey 2. başrol ise aras :A :A :A

Oyunculuğa göre başrol belirlendiğini de ilk defa senden duyuyorum :A Kim ana karakterse başrol de odur. Burada 1- Çağatay 2- Aras onlardan sonra da Çetin Tekindor ile Bensu Soral geliyor :D

İşte o sence, bu Çağatay'ın başrol olup da tutturduğu 3.dizisi, Aras'ın daha siftahı yok, Hazal'la bir dizi kalkmaya yaptı tutmadı, bu dizide de Çağatay'ın arkasına sığınmış. :A

Kısacası halk Çağatay'ı izlemeyi seviyor neyse ki senin gibi psikopatlık düşkünü değiller :F

11.bölüm sonu güncellendi :Z bölümün yıldızı arasla kapattık coşkunda baya komik çıkmış :A :A :A

Geçen hafta celal babayı kurtarmıştı bu hafta sarpı kurtardı sarpında necipin öldüğünü anlamasını sağladı sarp büyük hitimalle arabayla geri dönüp mertin mektubunu buldu necibin öldüğünü öğrenincede müdürün yaptığı ortaya çıktı :F mertim coşkunuda buldu çok akıllı bir planla tamamen bölümün yıldızıydı çatlasın @Bully :Z:Z:Z

11.bölüm sonu güncellendi :Z bölümün yıldızı arasla kapattık coşkunda baya komik çıkmış :A :A :A

Geçen hafta celal babayı kurtarmıştı bu hafta sarpı kurtardı sarpında necipin öldüğünü anlamasını sağladı sarp büyük hitimalle arabayla geri dönüp mertin mektubunu buldu necibin öldüğünü öğrenincede müdürün yaptığı ortaya çıktı :F mertim coşkunuda buldu çok akıllı bir planla tamamen bölümün yıldızıydı çatlasın @Bully :Z:Z:Z
Mert iyiydi evet bu bölüm, abisine baya yardım etti benim de gözüme girdi aferin kan çekti herhalde. :A

Ama son birkaç efsane bölümden sonra bu bölüm durgundu, sonu güzel bitti gerçi ama bir Bodrum Masalı değildi yani üzgünüm. :A

Mert iyiydi evet bu bölüm, abisine baya yardım etti benim de gözüme girdi aferin kan çekti herhalde. :A

Ama son birkaç efsane bölümden sonra bu bölüm durgundu, sonu güzel bitti gerçi ama bir Bodrum Masalı değildi yani üzgünüm. :A
şu elindeki içki şişesini yere bırak allah aşkına :A :A :A

ayyy sen sarpın kolayca tuzağa düşüp karizmasının çizilmesine mertin bölüme damga vurmasını hazmedemiyorsun ben bilmezmiyim seni ayoll :A :A :A
Napsın çocuk kardeşini bulabilme ihtimali için tuzağa düşmeyi göze almıştı zaten. ss

Bakalım Mert'in reytingi kaçmış hele bir reytingler düşsün de dilimden kurtulamazsın o zaman. :A

Napsın çocuk kardeşini bulabilme ihtimali için tuzağa düşmeyi göze almıştı zaten. ss

Bakalım Mert'in reytingi kaçmış hele bir reytingler düşsün de dilimden kurtulamazsın o zaman. :A
aaa bu arada bakalım alyanak haftaya nereye kaçacak ayoll şu adamın ölmesinide istemiyorum aslında coşkunun yanına kaçsa bari hahaha :F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,099
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor