İçerde - Bölüm Sonları - Çizgi Roman Afişleri

HAHAHA ayy ağzına sağlık @turkuazz sonunda aklı başında birisi gelebildi mert sarpı eziyor oyunculuğuyla bence 1.başrol çetin bey 2. başrol ise aras
Tabikide Çetin Tekindorda oldukça iyi bu dizide sadece bir kişi iyi filan söylenilmesi
yanlış olur oyuncular birbirini tamamlıyor

Mert ile Çetinin oyunculukları dizinin olmazsa olmazıdır

HAHAHA ayy ağzına sağlık @turkuazz sonunda aklı başında birisi gelebildi mert sarpı eziyor oyunculuğuyla bence 1.başrol çetin bey 2. başrol ise aras

Oyunculuğa göre başrol belirlendiğini de ilk defa senden duyuyorum
Kim ana karakterse başrol de odur. Burada 1- Çağatay 2- Aras onlardan sonra da Çetin Tekindor ile Bensu Soral geliyor

İşte o sence, bu Çağatay'ın başrol olup da tutturduğu 3.dizisi, Aras'ın daha siftahı yok, Hazal'la bir dizi kalkmaya yaptı tutmadı, bu dizide de Çağatay'ın arkasına sığınmış.

Kısacası halk Çağatay'ı izlemeyi seviyor neyse ki senin gibi psikopatlık düşkünü değiller

11.bölüm sonu güncellendi
bölümün yıldızı arasla kapattık coşkunda baya komik çıkmış

Geçen hafta celal babayı kurtarmıştı bu hafta sarpı kurtardı sarpında necipin öldüğünü anlamasını sağladı sarp büyük hitimalle arabayla geri dönüp mertin mektubunu buldu necibin öldüğünü öğrenincede müdürün yaptığı ortaya çıktı
mertim coşkunuda buldu çok akıllı bir planla tamamen bölümün yıldızıydı çatlasın @Bully

Mert iyiydi evet bu bölüm, abisine baya yardım etti benim de gözüme girdi aferin kan çekti herhalde.

Ama son birkaç efsane bölümden sonra bu bölüm durgundu, sonu güzel bitti gerçi ama bir Bodrum Masalı değildi yani üzgünüm.

şu elindeki içki şişesini yere bırak allah aşkına

Tempo düşüktü bu bölüm yarın reytinglerde düşüş bekliyorum.
ayyy sen sarpın kolayca tuzağa düşüp karizmasının çizilmesine mertin bölüme damga vurmasını hazmedemiyorsun ben bilmezmiyim seni ayoll

ayyy sen sarpın kolayca tuzağa düşüp karizmasının çizilmesine mertin bölüme damga vurmasını hazmedemiyorsun ben bilmezmiyim seni ayoll
Napsın çocuk kardeşini bulabilme ihtimali için tuzağa düşmeyi göze almıştı zaten. ss

Bakalım Mert'in reytingi kaçmış hele bir reytingler düşsün de dilimden kurtulamazsın o zaman.

Napsın çocuk kardeşini bulabilme ihtimali için tuzağa düşmeyi göze almıştı zaten. ss

Bakalım Mert'in reytingi kaçmış hele bir reytingler düşsün de dilimden kurtulamazsın o zaman.
aaa bu arada bakalım alyanak haftaya nereye kaçacak ayoll şu adamın ölmesinide istemiyorum aslında coşkunun yanına kaçsa bari hahaha

12.bölüm sonu güncellendi

hahah ayy tabikide son 2 bölümdür mertin bölümü oluyor bölüm sonundan anladığım haftayada mert ağırlıklı olucak gibi
Coşkun ölene kadar bol bol Mert izleyecez maalesef Coşkun'u da hemen harcamayacaklarına göre yandık. ss