Polat Şaşmaz
Favori Üye
Cocukken sevdiği oyuncak değil mi? Başka sırrı mı varmış?Şu müzik kutusunun sırrını da bi söyleseler
BilmemCocukken sevdiği oyuncak değil mi? Başka sırrı mı varmış?
Aaa sen beni beğenmion mu@destere gibi olmak demek senin için ödül olurneyse içerde duydum gelmiş sinyal şimdi tvye geçiş yaptım
Arka sokaklarda oynadığında babası mafyanın tetikçisiydi arasta öyleydi Arka sokaklarda @mrt-06 kardeş değillerdi orda ikiside farklı bölümde ortaya çıktıÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
@dizi kolik konuyaÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
Aaa sen beni beğenmion mu
Arka Sokaklar da mı oynadılarArka sokaklarda oynadığında babası mafyanın tetikçisiydi arasta öyleydi Arka sokaklarda @mrt-06 kardeş değillerdi orda ikiside farklı bölümde ortaya çıktı
Forum acayip yiyor internetimiArka Sokaklar da mı oynadılar
evet ilk ikiside orda oynadı ama hemen öldüler şimdi oynasalar kimse fark etmezArka Sokaklar da mı oynadılar
Hiç bakmıyorsun mesajlara.Sen final oylarini gönder
Seni beğebmeyen sensiinÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
Hangi video?Seni beğebmeyen sensiin
Çağatay videosunu izlemedin dimi? Bide sırıtıyor diyor
Ben de soluksuz izliyorum aynı şekilde
Seni koooskocaman bir olmamış ile uğurluyoruzÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?