İçerde 39. Bölüm Fragmanı | Büyük Final

2.fragman efsane... Celalin abi kardeşten ne istediğini anlayan beri gelsin! Sizi kavuşturmıcam ne demek ya:F

bu durum tanıdık geldi arka sokaklardada böyle sahne oldu ama timur sahnesinde lakabu escobar timurdu @Doğu

Anlaşılan kardeşlerden birisi ölecekse eğer bu Sarp olacak.

Bunu duyan @Çiğdem-'in tepkisi; :A

gWAa3Z.jpg

@MasacRE- @Bully @Doğu @xemrexxx @sokak sanati

gWAa3Z.jpg

Ayy işte bu harika bir haber sarp ölüp mertim gerçek başrol olarak diziyi kapatacak
@destere de yokken şöyle rahatça oynayayım ayoll :Z:Z:Z
giphy.gif

@xemrexxx @Doğu @Yakamoz-Asi @turkuazz @MasacRE- @Bully @sokak sanati @mrt-06 @dizi kolik
Zaten tahmin ediyorduk ama resmen Umut'un kurtulacağının spoiler'ını vermiş resmi hesap. ss

Böylece Sarp'ımın ölme ihtimali doğdu, inşallah mutlu son olur, yoksa Çiğdem cadısının dilinden uzun süre kurtulamayız, diziyi Umut'um kapattı der durur artık. ss

Zaten tahmin ediyorduk ama resmen Umut'un kurtulacağının spoiler'ını vermiş resmi hesap. ss

Böylece Sarp'ımın ölme ihtimali doğdu, inşallah mutlu son olur, yoksa Çiğdem cadısının dilinden uzun süre kurtulamayız, diziyi Umut'um kapattı der durur artık. ss
hahha aa vlla aras ölmeden biterse benden çekeceğiniz var gerçekten ayoll her içerde sohbetinde hatırlatırım :A :A :A

gWAa3Z.jpg

Ayy işte bu harika bir haber sarp ölüp mertim gerçek başrol olarak diziyi kapatacak
@destere de yokken şöyle rahatça oynayayım ayoll :Z:Z:Z
giphy.gif

@xemrexxx @Doğu @Yakamoz-Asi @turkuazz @MasacRE- @Bully @sokak sanati @mrt-06 @dizi kolik

İçerde ters köşeleriyle meşhurdur gelmeyin bu oyuna :A

@Çiğdem- kız meyve veren ağaç taşlanırmış sözünün resmen ayaklı örneğisin. :A Ben de Aras'a benzetemedim. Ayrıca benziyorsa bile dizide iki kardeşi canlandırıyor bunlar İkisine de deli diyorlar canım olsun o kadar yani. :X

@Çiğdem- kız meyve veren ağaç taşlanırmış sözünün resmen ayaklı örneğisin. :A Ben de Aras'a benzetemedim. Ayrıca benziyorsa bile dizide iki kardeşi canlandırıyor bunlar İkisine de deli diyorlar canım olsun o kadar yani. :X
hhahah aa bende çağatayın aksiyonda ve deli rollerine girmesine gıcık oldum işte ayoll :A

çok abartılı mimik kullanıyor bu diziden ben çok iyi gözlemledim çağatay çok iyi zırlıyor kız gibi sabah akşam zırlasın :F dram oyuncusu yanı daha aksiyona elinin hamuruyla bulaşmasın ergen dizilerine geri dönüp kızlarla zırlasın gençlik dizileri onu bekler :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,099
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor