İçerde 30. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Show TV'de seyircisiyle buluşan, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu'nun yer aldığı; usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, Ay Yapım imzalı sevilen dizi İçerde'nin 30. bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

#içerde'nin bu akşamki bölüm etiketi #kardeşim İyi seyirler!

İçerde, heyecan ve aksiyon dolu yepyeni bölümüyle 20:00'de Show TV'de!

C9n6xv4XoAE8Db1.jpg

şu ana kadar satmadım ama melek söylemeden vurulursa bu bölümü yarıda bırakarım; hele ki uyduruk heyecan olsun diye 2-3 bölüm komada tutarlarsa toptan bırakırım final bölümünü izlesem yeter zaten her şey finalde ortaya çıkacak bu gidişle:D
Söylemeden vurulur bence ama öyle 2-3 bölüm komada kalcağını sanmam :D Zaten 30 bölümdür her türlü engel çıktı karşılarına öğrenemediler bir türlü bu sefer de böyle bir olay olsun ne olacak yani şurada kalmış 10 bölüm zaten bırakmayın bir zahmet diziyi :A

Söylemeden vurulur bence ama öyle 2-3 bölüm komada kalcağını sanmam :D Zaten 30 bölümdür her türlü engel çıktı karşılarına öğrenemediler bir türlü bu sefer de böyle bir olay olsun ne olacak yani şurada kalmış 10 bölüm zaten bırakılır mı artık :A
hafiza kaybı yaşar :A

Melek bir an önce Sarp ve Mert'e açıklamayıp hasta eder beni şimdi. :)

Melek ölür 1.55
Füsun teyze ölür 1.75
Celal ölür 2.15
Kimse ölmez, Melek tam söyleyecekken bölüm biter 1.20

Kimse izlemiyor mu ya :(

Son düzenleme:
Mustafa'nın yardımıyla Melek evden kaçar, hepsi buluşur tam söyleyecekken Melek vurulur. :)

Dizinin kilit karakteri: Füsun Teyze. :A

Öğrenmediği sır kalmadı, ayrıca Kudret ile de tek anlaşabilen o. :A

Bölümü az önce izleyip bitirdim. Genel olarak Melek üzerine kurulu bir bölüm olmuş. Heyecan azdı aksiyon olarak son sahne hariç. Sonunda ortaya çıktı diyebiliriz. Ben Melek'in öleceğini düşünüyorum zira Celal'in intikamı daha fena olacaktır o zaman.