Sonunda kurtulucak tabi ayoll ama oana kadar mert gibi sarpta biraz ecel telleri döksün bakalım yusuf olayı öğrnince fırçayı basıcak ayoll benden gizli nasıl yaparsın diyeHiçbir şey olmaz sevinme boşuna
Doğru Yusuf müdür bilmiyordu dimi durumu, Sarp halledecem demişti.Sonunda kurtulucak tabi ayoll ama oana kadar mert gibi sarpta biraz ecel telleri döksün bakalım yusuf olayı öğrnince fırçayı basıcak ayoll benden gizli nasıl yaparsın diye
@Bully
hhahaha aa evet yusuf müdürden sakladı sonucta şimdi fırçayı yiyecek ayollDoğru Yusuf müdür bilmiyordu dimi durumu, Sarp halledecem demişti.
Bakalım nasıl paçayı yırtacazKudret Sönmez gelir gelmez Sarp'ıma da darbeyi vurdu gıcık kaptım adama. ss
Onlar baba - oğul gibiler belki kısa süreliğine bir gerginlik olur ama bunu da atlatırlar, neleri atlattılar birliktehhahaha aa evet yusuf müdürden sakladı sonucta şimdi fırçayı yiyecek ayoll
tabi gerçek katiller bulunur ama yusufla arası açılır inş sarpın
hhahaha bak şu videoyu tam 3:41 te açsana ayollOnlar baba - oğul gibiler belki kısa süreliğine bir gerginlik olur ama bunu da atlatırlar, neleri atlattılar birlikte
Tabii sana da gun doğdu, Yusuf Sarp'ı fırçaladığı zaman nasıl da mutlu olursun şimdi. ss
Ben de sansürsüz izleyince iyi gülmüştüm, küfür yakışıyor Aras'a, Çağatay temiz çocuk mesela ona o kadar yakışmıyorhhahaha bak şu videoyu tam 3:41 te açsana ayoll
3:41-3:45 arası gül gül ölüyorum her defasında
hhahaha yapısmıs çocuğa bir gitsene diyor küfür sevmemde komik olmuş ayollBen de sansürsüz izleyince iyi gülmüştüm, küfür yakışıyor Aras'a, Çağatay temiz çocuk mesela ona o kadar yakışmıyor
Selim kene gibi yapışınca napsın Mert de, haklı olarak dayanamadı
Yerinde bir küfür olmuş yani, hak edene edeceksinhhahaha yapısmıs çocuğa bir gitsene diyor küfür sevmemde komik olmuş ayoll
aklıma ali tefo kavgası geldi vlla hala ilk günkü gibi gülüyorum
8:00-10:00 arası şahane vlla
Hhahaha yatmadan tekrar izlemiş oldum bende moralin bozuldukça bak ayoll replikleri falan gerçekten çok komik bir sahne tefo senmi beni öldürücen senin gözün döner kendinden haberin yok manasında diyor aliye alide ayağıyla sıkıstırıp ne diyorsun sen diyor çok güzel bir sahne herşeyiyleYerinde bir küfür olmuş yani, hak edene edeceksin
Ahaha ay unutmuşum ben bunu, Allah'ın kerpeteniAli neye uğradığını şaşırmış haklı olarak, çok tatlı kavga ediyorlar be
tamamen katılıyorum burada çok koptumhhahaha bak şu videoyu tam 3:41 te açsana ayoll
3:41-3:45 arası gül gül ölüyorum her defasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?