İçerde 12. Bölüm Fragmanı

Vaay be tek sahne vermişler fragmanda ama o bile yetti. Çok iyi olmuş. Merakla bölümdeki gelişmeleri bekliyoruz.

Şaşırtıcı bir fragman değil, ikinciyi bekliyoruz.

İplerin kopacağı belliydi. Bakalım Sarp "Tek Başına" ne yapacak.

ilk fragmanların dram 2.fragmanların aksiyon olduğu sahneler daha yüskek oluyor ayoll reytinglerimiz geçen bölüm 2 fragmanda ilk defa aksiyonluydu az düştü reytingler oyüzden 1.fragmanın tekrar drama dönemsine sevindim şimdi 2.fragmanda gelsin aksiyonlu fragman ayoll

2.Fragmanda mertle celalin arası açılmazsa şaşmayın

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Fragman bomba gibi. Sonunda Mert ve Coşkun yüzleşmesi geliyor.

Vaay be tek sahne vermişler fragmanda ama o bile yetti. Çok iyi olmuş. Merakla bölümdeki gelişmeleri bekliyoruz.

Şaşırtıcı bir fragman değil, ikinciyi bekliyoruz.

Sıra Mertte artık.

İplerin kopacağı belliydi. Bakalım Sarp "Tek Başına" ne yapacak.

İkinci fragman daha iyi olacaktır

2.Fragmanda mertle celalin arası açılmazsa şaşmayın

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fragman konuya eklendi.

ayyy işte beklenen fragman mertim coşkunu dövüyor ayoll

aras coşkun hikayesi sayesinde son 2 bölümde çağatayı baya geride bıraktı @Bully

Mert intikamını alıyor Çoşkun'dan, sevindirici bir gelişme. Bu arada eline ne oldu ki acaba? Bölüm sonunda arabayı üzerine sürmüş olabilirler mi?

ayyy işte beklenen fragman mertim coşkunu dövüyor ayoll

aras coşkun hikayesi sayesinde son 2 bölümde çağatayı baya geride bıraktı @Bully

Senin Mert'in de anca Coşkun'u döver zaten
Gücü Sarp'a yetmedi tabi yaşlı başlı adamı dövecek hiç saygı da kalmamış yazık yazık

Senin Mert'in de anca Coşkun'u döver zaten
Gücü Sarp'a yetmedi tabi yaşlı başlı adamı dövecek hiç saygı da kalmamış yazık yazık
geçen bölüm mertim şey demedimi bee sarpa hani göz altına almışlardı yediğin dayak yetmedimi dedi BİZ DÖVDÜK

Offf beee. 2. fragman fennaaa. Hadi gelsin artık Pazartesi. Vizelerim başlıyor ama olsun Tv'de fırsat bulamasam bile en kötü hafta sonu izlerim.

geçen bölüm mertim şey demedimi bee sarpa hani göz altına almışlardı yediğin dayak yetmedimi dedi BİZ DÖVDÜK

Onun demesiyle olmuyor bu işler dışarıdan seyirci verir kararı. Sen hariç herkes Sarp'ın dövdüğünü söylüyor

ikinci fragman beklenilmiş bir fragman
ilk fragmanda sarp yusuf müdürden sonra bu fragman bekleniliyordu müthiş olmuş

2. Fragman güzel. Füsun teyze'nin laflarına dikkat etmekte fayda var.