ünıversıtelere turbanla gırılebılmelı mi???????

tartışmalara girmeyin biraz daha tartışırsanız ceza-i işlemler tartışanların üzerinde uygulanalıcak...
eğer türbanı bir siyasi araç olarak kullanmazlarsa kim karşı olabilirki...
diğer hristiyan ülkelerde türbanlı giriş var çünkü siyasi bir araç değil...
türkiyede olaylar öyle bir boyuta geliyorki bizde sanal alemde bile birbirimize girebiliyoruz...
bu konuya birkere yorum yazıp bırakmanız daha doğru olurdu...
ne diyelim
ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun yetkililerden ise konun kilitlenmesini rica ediyorum...

O uyarıyı ben yapacaktım lan

Ayrıca konuyu kilitlemekiçin ortada bir sebep göremiyorum...

önce davrandım

kendi düşüncem bence kilitlenmeliydi...
ama bu uyarıdan sonra konunun uzatılmıyacağından eminim

Çok konuşma bakem

Ayrıca artık konuyu da saptırmayalım...

siyasi bi araç olduğu kannaatinde değilim..bunu dine karşı olan siyasi adamlar böyle göstermeye çalışıyor ama insanların başlarını örtmesi siyasi değil dini bişeydir

herkesin düşüncesi değişebilir...
türbanı siyasi araç olarak kullananlara bir çözüm bulunmalı yoksa girilmesine kattiyen karşı değilim...

siyasi bi araç olduğu kannaatinde değilim..bunu dine karşı olan siyasi adamlar böyle göstermeye çalışıyor ama insanların başlarını örtmesi siyasi değil dini bişeydir
kardeş bu ülkede laiklik olduğundan dolayı bu kurala herkes uymak zorunda din ve devlet ayrı işlerdir dini devlete karıştırmamak gerek

Türban takan kişilerin dinimizin gerçek anlamda istediği gibi takmadıklarına inanıyorum. Böyle kullanılacağına hiç kullanılmasın daha iyi. Sokaklarda görüyoruz rengarenk, model model, ilgi çekici türbanlar. Acaba dinimiz bunu mu emretmiş ?

Yoksa taksın tabi inanç meselesi karışmak olmaz. Ama bu nedenlerden dolayı girmesin diyorum ben.

Turkiye'de baska konu yok gibi senelerdir bu insanlarin onune isitilip isitilip getirilio, avrupa birliginden bahsediolar, laiklikden bahsediolar. Eger bi avrupa ulkesi olmak istiosak once kendi vatandaslarimizin hakkini korumaliyiz Laiklige bir basortu engel olucaksa hicbise diemiorm!! Tabi bizim milletimizin kapali goz zevkini bozuo orasi burasi acik olcak illaki..
Hristiyan ulkelerinde bile bunu sorun yapmiyolar ki biz MUSLUMANIZ resmen kendi dinimizi red ederiorz ve bu geri kafalilikdan baska hicbisey diil...

aynen katılıyorm

biz soyunun demioruz sadce kapaniolarsa adama gibi kapansinlar dikkat cekerek kapanma olmaz ve muslumanlikda kapanin ama ayni zamnda dikkat cekin de demio
muslumanligi red etmioruz universitelere kapali girilmesin diyince..

Canim bnmde anlatmak istedigim carsafla girsinler demiorm ama dinimizin kurallarinida ciynemesnler bu ulkede herkezin yasama hakki var istedigi sekilde bu hakki engellemeleri dorumu snce??

bilmiorum ama bence girilmemeli hicde hos seylr olmuyuo msl bi erkek yanina oturamio falan bazi absurd olaylar yasanabilio

Valla bişey diyemiyorum.. YAZIK sadece YAZIK...

Sözde Müslüman bir ülkeyiz ama kardeşlerimiz dini tercihi yüzünden üniversiteye giremiyor bir meslek sahibi olamıyor.. YAZIK.. Unutmayınki Avrupa ülkeleri bizleri bir çok kez yıkmaya çalıştı ama başarısız oldu şimdi bizi dinimizden uzaklaştırarak Avrupalılaştırarak yıkmaya çalışıyorlar üzgünümki gelen nesil bu oyunlara alet olursa yıkılışımız Türbandan değil Avrupalılaşma hevesinden olucak..Çünkü bir milleti savaşla yıkamıyorlarsa dinini ve dilini değiştirerek başarırlar yavaş yavaş başarıyorlar sanırım..Ayrıca herkes gibi Türbanlı kardeşlerimizin ablalarımızında süslenip kendilerine bakmaları eleştirilemez sen saçının rengini değişirsin o Başörtüsünün rengini sen saçının modelini değiştirirsin o Türbanını farklı bağlar diğerlerine olduğu gibi buna da kimse karışamaz..

süpersin ebruli...
tamamen katılıyorum...
kurtuluş savaşından sonra düşman kuvvetlerin yönetim üyeleri başkanları şunu dedi:
BİZ TÜRKLERİ SAVAŞLA YENEMİYECEĞİMİZİ ANLADIK DİLLERİNİ KÜLTÜRLERİNİ YOK EDEREK ONLARI YENMEYİ BAŞARABİLİRİZ...
her kelimeye teker teker katılıyorum çok süper bir açıklama...
demek istediklerimin hepsi bu paragrafta anlatılmış...
teşekkürler

İsteyen girsin kardeşim tartışmaya değecek bişey mi
(Bu konuda ilk kez fikir belirttim) Tabi fazla abartılmazsa geçerli...
Ebru abla gerçekten süper yazmışsın...