öpüşme sahnesi yüzünden mi ayrildilar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Ferzan Özpetek'in, başrolünde Cem Yılmaz'ın da oynadığı 'Şahane Misafir' isimli filminin galası yapıldı. Galaya başarılı oyuncu Hazal Kaya'da katıldı.

Ferzan Özpetek'in, gösterime girecek olan ve başrollerinde Cem Yılmaz, Elio Germano, Paola Minaccioni, Beppe Fiorello, Margherita Buy ve Vittoria Puccini bulunduğu Şahane Misafir filminin galası dün akşam Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından görüntülenen geceye ünlü oyuncu Hazal Kaya katıldı. Ferzan Özpetek'i çok beğendiğini söyleyen Hazal Kaya '' Behzat Ç. filmi dışında ilk defa bir galaya katılıyorum çok heyecanlıyım'' dedi.

''AYRILIK DOĞRU''

Ayakligazete.com'un haberine göre, 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Çağtay Ulusoy'la öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Cahit Baha Pars'la ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Hazal Kaya '' Ayrılık haberleri doğru ancak sebebi dizideki öpüşme sahnesi değil böyle bir şey mümkün değil'' dedi.

VAHİDE GÖRDÜM GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Vahide Gördüm kanser tedavisi nedeniyle Adını Feriha Koydum dizisi çekimlerine ara vermişti. Vahide Gördüm'ün diziye tekrar döneceği ile ilgili müjdeyi Hazal Kaya verdi '' Vahide Hanım'ın diziye döneceği doğru çok mutlu olduk'' dedi. (Ayaklıgazete.com)