Üye Rütbesi sisteminin forumda olmaması

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
9
Puanı
0
bir çok demeyim gördüğüm tüm forumlarda olan üye rütbesi burda yoktur maleseev. Çoğu forumda ya askeri rütbe yada başarı rütbesi gibi değişik rütbeler varken favoriforumda sadece " favori üye " rütbesi vardır. ( modları katmıyorum ayrıyetten emeklileri)

durum böyle olunca adalet kesinlikle yoktur. Şimdi 20 bin küsür mesaj yazıp binlerce konu açan üye ile 500 küsür mesaj yazan üyenin rütbesi aynı ! Bu mu adaletli sistem dediğiniz a mesela 20 bine yaklaşan takas ile benin rütbem aynı halbuki onun benden kat kat üstün olması lazım. Bu tüm forumlarda öyle. Belkide o yüzden forumun popülitesi o kadar düşüktür. Bu kuralı değiştirmek o kadar zor olmasa gerek. Vallah favoriüye yazısı bir yerden sonra sıkmaya başladı bence...

Bu konuda katilmiyorum sana. Oyle esitlik hic saglanamazdi. En ufak tartisma ciksa hemen mesaj sayisina baglanirdi konu. Boylesi daha iyi. Ayrica mesaj sayisininda rekabet haline gelmesini istemem. O zaman gereksiz mesajlar cogalir.

askeri rütbe, başarılı rütbe, üstün rütbe gibi birçok rütbe çıkartmak kolay ama asıl o zaman adaletsizlik olur. Üyeler arası ayrım yapılıyor diye suçlanmaya başlanır bu zamanda. Hatta onun yazdığı mesajlar gereksiz, benim konularım daha kaliteli ama o bu rütbede olmamalı gibi kavgalar bile çıkar. Herşey konu veya mesaj sayısına göre belirlenmemeli forumda.

Ne adaletsizliği oluyormuş
Rütbe atlayınca daha iyi mi hissediyorsun veya sana pozitif ayrımcılık mı yapacaklar?