'Üvey Anne' Final Yapıyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,730
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
400

ATV'nin ONN Medya imzalı dizisi 'Üvey Anne' ile ilgili sürpriz karar.

Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ile Aslı Tandooğan'ı başrollerinde buluşturan ve kadrosuna Burak Hakkı'nın dahil olduğu sevilen dizinin 8. bölümde izleyicisine veda etmesi bekleniyor.

Üvey Anne, 7. bölümüyle pazartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Üzücü
Reactions: Angelica
Yeni sezonda yayınlansaydı bu dizi daha iyi izlenirdi yaz dizisi değildi yeni sezonda yayınlansa daha iyi olurdu

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
ATV iki dizisi için de çok hızlı davrandı ama film koysa da aynı reytingi aldığı için normal. Olay kışın veya yazın yayınlanmak değil çünkü bu dizi düşük prodüksiyon kalitesiyle asla izlenmezdi. İyi bir iş olsa dram olmasına rağmen ATV'de rahat tutardı (Kırgın Çiçekler, Kanatsız Kuşlar, Kalp Yarası gibi) ama ilk fragmanından bile ne olacağı belliydi o yüzden ahlanıp vahlanmanın anlamı yok.

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Senaryo ilgi çekici gibiydi ama kısmet. ATV'de bile tutmadıysa hiçbir kanalda tutmazdı. Hazal'ın tutmayan kaçıncı dizisi sayamadım, yazık.

Daha ilk oyuncular açıklandığında hiçbir uyum olmadığını söylemiştim, Aslı Tandoğan gelince sürmeyeceği belliydi :A Total iyi başladı ama batarak devam etti. Hazal Filiz Küçükköse başrol sevdasından vazgeçip tutan bir dizide yan rolle kariyerini canlandırmalı.

Tanıtımları bile ben çok düşük alırım diyordu maalesef.