Ütopya'ya Kim Veda Etti? | 7 Nisan 2015

bahadır için yarışmadaki kurretulayn'ın eski sevgilisinin yakın arkadaşı olduğu çıktı. yani yapım ekibinin bir projesidir diyorlar
)) @Harunnn60 böyle bişeyden haberin var mı
)) birde abidin niye bu kadar çabuk elendi ????

bahadır oyuncu zaten , reklamlarda filan oynamış , o yüzden özgüveni yüksek
dediğine gelince olabilir

abidin elenmesi babası hastalandığı için kendi elenmek istedi , babası o sıra hastaneye kaldırılmıştı , oda reji ile anlaştı tüm yarışmacılarda bunu biliyor zaten

bir yerde gördüm buraya kopyaladım gerçekten çok komik

meral: ersan gülüm forması istiyorum
buket: ersan kim
meral: beşiktaşlı futbolcu
buket. ben çocuklğumdan beri beşiktaşlıyım yok öyle biri
meral: nasıl yok ya var
buket: ya sen galatasaraylısın ne alaka

bu arada buket bjk atkısıyla dolaşıyor .kendine göre iyi bir beşiktaşlı güyaaa
)))))))))))

işte beşiktaş sevdası. ulan çok komik program izlemeyen izlesin.

Hahah
daha baya komik olaylar var bence bu yarışma bir sosyal deney , herkes bunu kabul ediyor
Insanalarin ruh hallerini incelemek çok iyi

Hahah
daha baya komik olaylar var bence bu yarışma bir sosyal deney , herkes bunu kabul ediyor
Insanalarin ruh hallerini incelemek çok iyi
burda çok şey yapay, sosyal deney olması imkansız.

bazıları hiç bir şey beğenmiyor dese de sana da önermiştim izlememistin))) . gerçek sosyal deneyenden uyarlanan "das experement" filmi var onu izle bu ütopya onun yanında emeklemeye korkar))))

Başlarda bunu izliyordum hatta semih'i bile itici bulmuştum.Sonra bıraktım ve tekrar izlemek zorunda kalınca semih'in farkı anlaşılıyor.

Bahadır kurgu bi karakterdir. Ve bu adamın karakterini savunanlara şaşirim. Bahadır, Semih'in üzerine oynansın diye yolladı

Aybukeye tazık oldu.Baştan beridir aslında Semihçiydi ama Buket gerisi "ben burdayım diyince" o kızda ben de burdayım diyemedi

Tuncay kadar boş, serkan kadar sinsi yoktur
foruma gelmeden önce netten bi izleyeyim dedim adam harunla marangozhanede oturmuş eleme stratejisi yapıyorlar
@beyazsoy @Harunnn60

Forumdash inan aklımda geçmişti acaba ütopya yi takip ediyor mu hala diye ?
içim temizmis

Bahadır vs her gelen kişi zaten semihle dalaşıyor çünkü yarışmada semihin rakibi yok @beyazsoy demiştim , yapımcılar sürekli semihe rakip bulmaya çalışıyor

Serkan ve tuncay çok boş insanlar aynen
ama ergenler bu aralar tuncayı tutuyorlar oda final adayı olur büyük ihtimal
)

Tuncik'i tutan var ama Serkanı tutan yok bence. Tv8 'deki programı izle ne kadar yanlı yayın yaptıgı belli. Hep Semih kötü gösteriliyor.

Tuncik'i tutan var ama Serkanı tutan yok bence. Tv8 'deki programı izle ne kadar yanlı yayın yaptıgı belli. Hep Semih kötü gösteriliyor.
Vayy sen semihci olmuşsun iyice
biliyorum tv8 yanlı yayın yaptığını , canlı yayın izlemek daha iyi aslında tüm olaylar canlı yayında oluyor

Ben bu aralar semihten soğudum biraz Türkan göndermesi kötü oldu , birde semih ciddilesti iyice böyle , sanki gücü eline alan insanlar değişir ya semih te Öyle oldu :/

Şu an butun hangar Semih 'le kavga ediyor.Acma fırsatın varsa izle.

hoşgeldin bu arada özlettin. semih de strateji yapıyor ama sekangil sinsice oyunlar yapıyor saf tipleri tufaya düşürüyor. semih oyunu daha açık oynuyor.

hoşgeldin bu arada özlettin. semih de strateji yapıyor ama sekangil sinsice oyunlar yapıyor saf tipleri tufaya düşürüyor. semih oyunu daha açık oynuyor.
Saol, hb
Şükür sinsi serkanın gerçek yüzünü gören birisi daha
adam harbi harbi sinsi bi tip. Tuncik olmasa sinsinin esamesi okunmaz