Ütopya'ya Kim Veda Etti! | 6 Mayıs 2015

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
d06419cdd722181f57f3b483316a1635.jpg

Yapımcılığını AcunMedya'nın üstlendiği, sevilen ve ilgiyle takip edilen Ütopya'da eleme heyecanı yaşandı. Pazartesi günü yapılan oylamada Kaan, Altar, Serkan sms çıkmışlardı.

Sonuçların bugün belli olması itibariyle Ütopya'ya veda isim Serkan oldu. 192 gün Ütopya'da kalan Serkan'ın elenmesi herkesi şok etti.

Ütopya Pazar, Pazartesi, Salı Yeni Bölümleriyle Tv8'de

c16ffd2af7cce88a92867326d98dfe94.jpg

ecfdf48022308bf0579713f4acae7b50.jpg

@Forumdash @beyazsoy @HachiKo @china_shangai @Billy Kane @cookies @kaan955 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @Yiğitt

Gidişi şaibeli oldu. Ama Nasıl Kurretülayn reji tarafından gönderildiyse Serkan ' da o şekilde gönderildi. :D
Çok güzel bir yorum.[emoji122] [emoji122]
85e959b4e94f44b60fc0c018ae30c220.jpg

Cafeciler suan isyan ediyor :A @Forumdash

Keko gitti sonunda.Ağzı bozuk bunun, her tartişmada nasıl laçkalaşıyor görmeniz lazım [emoji35]

Bu kavhenaeciler hep yakınıyor.

Aybukeyi Semih yollar, biz yolladık sms ile Turkan'ı yollar yine biz yolladık der.Kurre'yi saymıyorum bile @Harunnn60

Keko gitti sonunda.Ağzı bozuk bunun, her tartişmada nasıl laçkalaşıyor görmeniz lazım [emoji35]

Bu kavhenaeciler hep yakınıyor.

Aybukeyi Semih yollar, biz yolladık sms ile Turkan'ı yollar yine biz yolladık der.Kurre'yi saymıyorum bile @Harunnn60
Aynen , yarin Panaromayı merakla bekliyorum. Bir Cafeci , Serkan elenirse sakalımı kesicem demişti. [emoji23] [emoji23] inş kesiyordur suan [emoji23] [emoji23]

Aynen , yarin Panaromayı merakla bekliyorum. Bir Cafeci , Serkan elenirse sakalımı kesicem demişti. [emoji23] [emoji23] inş kesiyordur suan [emoji23] [emoji23]
Nazır bey diyordu.Saçı yokki sakalını kesse nolur diye [emoji23] [emoji23] [emoji23] Bende yarın canlı izleyemem ama banttan izlerim artık sonra:X

Oha şok oldum ben.

Kaan kesin gider diyordum, Serkan'ın gidişi şok. 😱

bu utopyada bi katakulli var bence. buketin kurreyi kaanin serkani elemesi senaryo bence. serkan icerde bahadirla birlikte en sevdigim adamdi o son liderlik olayi falan tam izleyemedim ama senaryo bence

ne cok bence demisim :d

ben artık sms inanmam ya serkanın kaandan daha az oy alması imkansızdı

bu utopyada bi katakulli var bence. buketin kurreyi kaanin serkani elemesi senaryo bence. serkan icerde bahadirla birlikte en sevdigim adamdi o son liderlik olayi falan tam izleyemedim ama senaryo bence

ne cok bence demisim :d
oylamada sorun olmayabilir. yarışma uzun olduğu için tehlikede olduğunu düşündükleri kişilere oy kullanılıyor fazla kalan kişinin fanlari bir süre sonra iflas ediyor 6 ay smsye para mı dayanır. üstelik serkanın kafeye ihanet ettiğini düşünenler serkan sms atmamış üstelik serkan ben evlenebilirim söylemi fanlari uzak tutmuş olabilir. kaan daha yeni olduğu için onun ailesi ve sevenleri yüklenmiş olabilir üstelik semihcilerin desteğini de alması onu potada tutmuş zaten sürekli Altar eleme potasında olduğu için sürekli ona oy gidiyor