Ütopya'ya Kim Veda Etti? | 22 Nisan 2015

Aynen bizde öyle düşünüyoruz

@Forumdash

Bu arada Gönderme umarım yerine ulaşmıştır

Ben forumdaki populeritesini diyorum. Herkes reyting takip etmiyor.Şu an yarişmacılar bile kendilerinin cümrü kadar reyting aldiğini bilmiyorlarken [emoji23]

Panaroma ilk 100 yapıyormuydu?

Ben forumdaki populeritesini diyorum. Herkes reyting takip etmiyor.Şu an yarişmacılar bile kendilerinin cümrü kadar reyting aldiğini bilmiyorlarken [emoji23]

ilk 100 yapıyor. ama düşük reyting alıyordu

0.34 reyting artmış sadece)) panorama bazen 1 reyting alıyor şimdi 0.72 demek kimse kurretülayni sevmiyor

Türkan çok ağır seyler söyledi kurreye

@beyazsoy
ben de izledim. Türkan yabancıymış ya)) ben bir ara dinlediğimde dediki küre bana bu bir oyun ben sevmiyorum dediğini söyledi şimdi de semih bana dedi dışarısı yok diye. kürenin aşkına inanıyorum diyor şuan.

içerdeki küre ile dıştaki küre çok farklı . dışarıdaki küre çok masum içerdeki cadalozdu)) sanırım içerde güç ellerinde olduğuna inanıyordu çok kibirli davramiyordu

0.34 reyting artmış sadece)) panorama bazen 1 reyting alıyor şimdi 0.72 demek kimse kurretülayni sevmiyor
Ben hiç görmüyordum panaromayı ilk 100'de... abc1 de 53.sıraya kadar bile yukselmiş.Kim bilir göbek atıyorlardır

Evet dışarıda kanatsız melek dedirtcek bilmesem
İlk zamanlarda da böyleydi ama.

Kurre'yle ilgili bişey diyecektim unuttum neyse

Evet dışarıda kanatsız melek dedirtcek bilmesem
İlk zamanlarda da böyleydi ama.

Kurre'yle ilgili bişey diyecektim unuttum neyse
içerdeki gerçek küre. ama dışarda da oynamıyor. çünkü içerde güçlü olduğunu düşündüğünden etrafa acımasız davranıyor. insanı tanımanın yolu eline güç ve para verecen o zaman gerçek kimliği çıkar)))

Son dediğinde haklısın değişmeyen tek [HASHTAG]#semih[/HASHTAG] kaldı
Yaa gene sinsiyi anlatasım geldi

Yok değişimden bahsettik ya
Kurre elendiği için şu 2 gundur iyice havalandı.
haruna da dedim. sosyolojik olarak onlar beyazturk tayfası onların sms gücü her zaman fazla olmuştur. bireysel olarak semihciler fazla türkiyede ama onlar daha zengin ve okumuş kesim yapacak bir şey yok.