Ütopya'dan Kim Elendi? | 17 Eylül 2015

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Ütopya'dan Kim Elendi? | 17 Eylül 2015

utopya-15-16-eylul-2015-dokunulmazlik-kimler-aldi-tv8-utopya-15-16-eylul-e-gazete-satislari-dokunulmazlik-alan-isimler-86704-150x150.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'da bu akşam eleme heyecanı vardı!

Pazar günü canlı yayınıyla yayın macerasını sonlandıracak olan Ütopya yaklaşık 1 yıldır izleyenleri ile buluşuyor. Pazar akşamı şampiyonun belli olacağı programda bugün eleme heyecanı vardı. Tuncay, Altar ve Serkan'ın çıktığı oylama sonucunda Altar Ütopya'ya veda etti.

''Ütopya'' final bölümüyle pazar 20.00'da Tv8'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Altar daki o gereksiz özgüvenin kaynağı neydi çok merak ediyorum. Resmen finalde görmüş kendini :) :) Yarışmada Semih ve grubu sayesinde var olduğunu onlar sahip çıkmasa ilk haftalarda eleneceğini çabuk unutmuş. Yarışma boyunca bi varlık bi duruş hatta bi karkater gösterememişti. Çok bile kaldı.

Altar daki o gereksiz özgüvenin kaynağı neydi çok merak ediyorum. Resmen finalde görmüş kendini :) :) Yarışmada Semih ve grubu sayesinde var olduğunu onlar sahip çıkmasa ilk haftalarda eleneceğini çabuk unutmuş. Yarışma boyunca bi varlık bi duruş hatta bi karkater gösterememişti. Çok bile kaldı.
Panoramayı izledim orada da hala ben ben ben diyor. Böyle insanları hiç sevmem. Evet bu hayatta kendim içinde yaşamalısın ama sadece kendini de düşünmemelisin.

Semih her defasında haklı çıkıyor. Altar konusunda da haklı çıktı. :)

@Harunnn60 Semih'i desteklemediğim halde Altar konusunda haklı olduğunu mevzuların başından beri söylüyordum. Panoramayı bende izledim. Adamın egosu boyundan büyük resmen. İnci tercüman oldu hislerime :)

İçimde Kurre ve Serkan vardı ama bu sefer şans Altar'dan olmadı. :/

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy