Ütopya'da Kim Elendi? | 16 Eylül 2015

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Ütopya'da Kim Elendi? | 16 Eylül 2015

utopya-15-16-eylul-2015-dokunulmazlik-kimler-aldi-tv8-utopya-15-16-eylul-e-gazete-satislari-dokunulmazlik-alan-isimler-86704-150x150.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'da dün akşam eleme heyecanı vardı!

Pazar günü yayınlanacak büyük finalle ekran macerasını sonlandıracak olan Ütopya'da bu hafta hızlı elemeler başladı. Her gün bir ismin elendiği programda dün Serkan, Tuncay ve Murat eleme potasına çıktı. Sonuç olarak ise Murat, Ütopya'ya ve hayallerine veda etti.

Ütopya merakla beklenen final bölümüyle pazar 20.00'da Tv8'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ütopya da gördüğüm 2. Ci tehlikeli kişi de gitti. :)

Şimdi daha heyecanlı ve çekişmeli bölümler bizi bekliyor.

Murat'ı nedense pek sevmiyordum, sırf Semih'e yakın diye biraz sempatim vardı. :D Elveda diyelim, bakalım bu akşam kim gidecek?

Ciddi ciddi bitiyor program. :(

Bende Murat'ı çok çok önceden severdim ama para için adam çok değişti. Türkan'a olan davranışları sonra Kurre ile Semih'i ayırması filan çok yanlışları oldu.

Yinede Ütopya'da en çalışkan kişi Murat'tı ne diyelim yolu açık olsun. :D

Bende Murat'ı çok çok önceden severdim ama para için adam çok değişti. Türkan'a olan davranışları sonra Kurre ile Semih'i ayırması filan çok yanlışları oldu.

Yinede Ütopya'da en çalışkan kişi Murat'tı ne diyelim yolu açık olsun. :D
Semihin grubundaki en çalışkan kisi diye düzeltelim :A çünkü diğerleri 320 gün boyunca yan gelip yattı :F :F

Murat ütopya için faydalı bir insandı ama zamanla antipatik biri oldu. Türkan, Özlem, Buket ggibi gruptan ayrılan kişilere karşı hiç olgunca davranmadı. Gitmesine sevindim.

Semih kadar yatmamışlardır :A
Ütopya bir çalışma yeri değil. Herkes hayalinde ki şeyler orada gerçekleştirmek istiyor. Semih'de çalışmayabilir doğal bir şey bu. Eğer sizin deyiminizle çalışmıyorsa bu adam 1.olursa sizin suratınızı çok merak edeceğim. Hani çalışmamış ya hiç .:A

Ütopya bir çalışma yeri değil. Herkes hayalinde ki şeyler orada gerçekleştirmek istiyor. Semih'de çalışmayabilir doğal bir şey bu. Eğer sizin deyiminizle çalışmıyorsa bu adam 1.olursa sizin suratınızı çok merak edeceğim. Hani çalışmamış ya hiç .:A
Tabi ya semih neler yapmadıkı sanat okulu yaptı bakkal işletti :F ütopya da sadece insanlara kendini sevdirip , hiç bir şekilde ütopyaya yararı olmadan semih kazanıcaksa varsın kazansın , en azından tuncay ve serkan krallar gibi elenir :bhr: :love1:

Tabi ya semih neler yapmadıkı sanat okulu yaptı bakkal işletti :F ütopya da sadece insanlara kendini sevdirip , hiç bir şekilde ütopyaya yararı olmadan semih kazanıcaksa varsın kazansın , en azından tuncay ve serkan krallar gibi elenir :bhr: :love1:
Daha uzatmayacağım Semih'inde yanlışları olabilir ama hiç bir zaman miiletin arkasından iş cevirmedi. Serkan notlaştı. Tuncay 4 kızı aynı aşk mektubu yazmış Pınar kendi ağzıyla itiraf etti. Bir yarışmacıyı destekliyorsan onun hatalarını da söylemelisin bence. :D

Daha uzatmayacağım Semih'inde yanlışları olabilir ama hiç bir zaman miiletin arkasından iş cevirmedi. Serkan notlaştı. Tuncay 4 kızı aynı aşk mektubu yazmış Pınar kendi ağzıyla itiraf etti. Bir yarışmacıyı destekliyorsan onun hatalarını da söylemelisin bence. :D
Burda ağzımı açtırma benim :bağır: semih iğrençliklerini anlatmak istemiyom :T: