Ütopya'da Kavga!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
ütopya6.jpg

Tv8'in sevilen programı Ütopya'da kavga çıktı ve diskalifiye ile bir isim yarışmaya veda etti.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Ütopya' yarışmasında şok bir kavga yaşandı. Yarışmacılardan Çağdaş ve Semih öncelikle söz tartışmasına başladı. Ardından söz tartışması iyice büyüdü ve Çağdaş sinirlerine yenik düşerek Semih'i tokatlamaya başladı. Olay kavgadan sonra Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi. İşte Ütopya'da çıkan olay kavga:

Müzikler kötü ve kavgada bile heyecan yok.:F

Semih'in bay bay değişine koptum Sahra'yı taklit eden İbrahin gibiydi.:kiki:

Bu yarışmanın sadece ilk bölümü izledim ve Semih'ten nefret ettim. Çağdaş'ın dediği gibi "İşi gücü tharik." Yazık olmuş Çağdaş'a.

Semih için Utopya yorum sayfasında da demştim. Adam çok gıcık ve felaket :F Ama gerekli böyle birisi ev için. Artık misafirler gelse eve, o zaman görün şamatayı:A

Semih sonuna kadar haklı. Zaten birinciyiz oylamada. Kıskananlar çatlasın.

1-2 defa baktım ama program izlenilecek gibi birşey değil. Çok saçma geldi yarışmanın formatı. Belli bir para var inek falan var onu satsak mı satmasak mı diye düşünüp duruyorlar. Para yok ama dışardan yemek söylüyorlar, biri oraya clup açalım diyor sanki işletmeciler adamlar :F :F

ahhhh bu hemcinslerimin cidden çoğunda akıl yok bacım sizin orada o ayıların içinde ne işiniz var allah aşkına evinizde koltuklar rahattan bir tarafınızamı batıyor brakın o ayılar ne yapıyorsa yapsınlar sizin orda ne işiniz var :F:F:F

Hayret bu program çocukların izleyeceği saatte ve programda kavga çıkıyor ama RTÜK bir şey demiyor bak sen şu işe. :F Acun farkı bu olsa gerek. :):):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919