Ütopya'da Bu Hafta Kim Elendi? | 7 Mart 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1425748893.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'da veda eden isim belli oldu.

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük ilgi gören programa bu hafta veda eden isim belli oldu. Programa bu hafta 28 yaşında olan Pınar Par veda etti.

Ütopya yeni bölümleriyle pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe Tv8'de!

Gitmesini istediğim bir isimdi, sevmiyordum kendinisini zaten. :D

@Harunnn60 gel gel cafe grubu dağılıyor.:D

Pınar çok tarz bir kızdı bee. Niye elendi. Semih elensin diye girmiştim konuya.:F

Gitmesini istediğim bir isimdi, sevmiyordum kendinisini zaten. :D

@Harunnn60 gel gel cafe grubu dağılıyor.:D
Pınar çok tarz bir kızdı bee. Niye elendi. Semih elensin diye girmiştim konuya.:F
Ya umut hem izlemiyorsun hemde yorum yapıyorsun :D

Neyse , Pınar geldiği günden beri türkanı karşı savaş açtı ama ne oldu sonuç ortada , Türkan da ona bir güzel cevap verdi giderken , hayatta hiçbir zaman önyargılı olma de , taktiri ilahi o türkana kötülük yaptı , yeni gelen aybüke de pınara kötülük yaptı

@sokak sanati evet çok tarz kadındı :F

Neyse , Pınar geldiği günden beri türkanı karşı savaş açtı ama ne oldu sonuç ortada , Türkan da ona bir güzel cevap verdi giderken , hayatta hiçbir zaman önyargılı olma de , taktiri ilahi o türkana kötülük yaptı , yeni gelen aybüke de pınara kötülük yaptı

Semih'in şey videosunu gördün değil mi? :F

Ben 3-5 bölüm izledim ve Pınar'ı çok sevdim.:Z