Üstsüz Poz Vermem Onları Erkek Arkadaşıma Saklıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
İngiliz oyuncu Helen Flanagan, "The Sun" gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu
Çoğu zaman derin göğüs dekolteli elbiselerle objektiflere yakalanan güzel oyuncu, "Aslında diğer kadınlarda aynı şeyleri giyiyor ama ben giyince çok konuşuluyor" dedi.
Babasının kızı olduğunu vurgulayan Flanagan, "Dekolte giymeyi seviyorum. Ancak asla üstsüz poz vermem, onları erkek arkadaşıma saklıyorum" dedi.
İri göğüslere sahip olmasıyla ünlenen 21 yaşındaki yıldızın şanslı erkek arkadaşı, futbolcu Scott Sinclair.

helenfalanagan.jpg

Aferin ! :)

Cevaa nereden buluyorsun bu haberleri bilmiyorum, böyle bir açıklama yapılmış olması çok komik. :)

Fazla erkek arkadaşı olduysa, ohooo üstsüz halini çok göstermiştir. :)

kıza haksızlık yapıyorlar baksana ne güzel giyinmiş hemen abartmanın anlamı ne yani... sokakta herkes böyle giyiniyor bununki niye dikkat çekiyorki:)) yazık kıza ya..... hemde sadece erkek arkadaşıma gösteririm demiş namuslu kız:)

bence çok güzel giyinmiş... yerine ve yurduna göre tabii ki.. :D orada üstsüz gezsende kmse bişey demez :D

bence çok güzel giyinmiş... yerine ve yurduna göre tabii ki.. :D orada üstsüz gezsende kmse bişey demez :D

bende çok beğendim resmi .. yerine yurduna uygun giyinmiş kim karışır ..:))

bu arada ilk cezanı almışsın dizikolik hayırlı ve uğurlu olsun:)) teşekür ettinmi.. ben her aldığım cezadan sonra teşekür mesajı yoluyorum:)

bende çok beğendim resmi .. yerine yurduna uygun giyinmiş kim karışır ..:))

bu arada ilk cezanı almışsın dizikolik hayırlı ve uğurlu olsun:)) teşekür ettinmi.. ben her aldığım cezadan sonra teşekür mesajı yoluyorum:)

ben hatalıydım.. kabul ettim cezamı... inşallah bi daha şu dilime sahip olurumda ceza almam :D