Üsküdar'a Giderken Tekrar Bölümleriyle tv2'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Kanal D'nin 3 sene önce yayına sürdüğü, sosyal medyada fenomen olan ama reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Üsküdara Giderken tekrar bölümleriyle tv2'de!

Dizide Erkan Can, Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cemcir, Erdal Tosun, Funda Postacı, Sadi Celil Cengiz, Ahmet Kural, Duygu Yetiş, Reha Özcan gibi oyuncular yer alıyordu.

Dizi çok kısa sürmüştü. Toplamda 13 bölüm süren dizi ilk önce Perşembe 23.00, daha sonra ise Pazar 22.30`a kaydırılmıştı ve final yapmıştı.

Üsküdara Giderken tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 15.15'te tv2'de!

ODSDm951N5U7OJ4hY1L4mhFg.jpg

Ben de izlemek istemiştim ama fırsat olmamıştı.:( Şimdi bakabilirim zaten bölüm sayısı azmış.:D

Üsgüdar değil, Üsküdar. :)

Geçen yaz yayınlanmıştı. Tv2'nin kaliteli işleri yayınlaması iyi. :)

Pek fazla bir ilgi göreceğini sanmıyorum tekrar bölümlerin..

Öner Erkan'ı başrolde izleme şansı bulduğum diziydi.Her ne kadar kısa sürsede bende iz bırakmıştı dizi.murat cemcir'de oynuyordu dizide.biraz arızalı bir karakterdi ama en komiğiydi diyebiliriz.ofis ortamını anlatışını ve lavaboya gitmek için izin isteyişini hala unutamam.:D

Bugünkü bölüme bakma şansı buldum.Özlemişim gerçekten.özellikle jeneriğini.son dönemlerin en sağlam ve orjinal jeneriklerinden birine sahipti dizi.özellikle şarkısını çok severdim: "başlıyor başlıyor haydi şimdi başlıyor herkesin yerini aldı işte şimdi başlıyor." :D

Çok soğuk bulduğum bir diziydi, fazla absürttü. Reytingleri ilk zamanlar yayınlandığı saate göre iyi gidiyordu ama senaryo vasattı maalesef...

Yıllar sonra bile hatırlanacak, bir "Üsküdar'a Giderken vardı" denilecek bir dizi.

13 bölümde kalması bence iyi oldu böylece izlemek isteyen istediği zaman izleyebilir yıllar sonra dahi. :)

Murat Cemcir'i ilk bu dizide tanıyıp sevdim ve bence canlandırdığı açık ara en iyi karakter bu dizideki karakteriydi. :):)

Yıllar sonra bile hatırlanacak, bir "Üsküdar'a Giderken vardı" denilecek bir dizi.

13 bölümde kalması bence iyi oldu böylece izlemek isteyen istediği zaman izleyebilir yıllar sonra dahi. :)

Murat Cemcir'i ilk bu dizide tanıyıp sevdim ve bence canlandırdığı açık ara en iyi karakter bu dizideki karakteriydi. :):)

İşler Güçler'de kendini oynadı zaten.:D Adam akıllı bir karakterle yine aynı başarıyı yakalar.:)

Kendini oynadı diyemeyiz tam olarak. Murat Cemcir orada gerçektekinden uyarlanmış bir karakterdi. :D

Bir de Çalgı Çengi'de de farklı bir karakterle izlemiştim. :)

Kendini oynama ihtimali bence çok yüksek.Beklerim Murat Cemcir'den.:D

O karakter o kadar ekstra değildi.Normal geldi bana.Murat Cemcir'e ankara şivesi ekle o kadar.:D Üsküdar'a Giderken tarzı güzel ve tam donanımlı bir karakterde oynamasını istiyorum ben ondan öyle söyledim.:D