Üsküdar'a Giderken 1.Bölüm Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,854
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Dizi 23.00'da Kanal D'de başlıyor. İlk bölüm yorumlarını bu başlıktan yapalım :)

Bence Şanslı Masa gibi iyi başlar. 23.00'ten sonra rakibi yok. Tanıtımları oldukça iyi yapıldı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ardından gelir. Bir de sürpriz oluyor mu:) Kurtlar Vadisi Pusu'yu A/B'de geçiyormuş falan... Pek sanmıyorum. Yaklaşık TOTAL'de 5-6, A/B'de 6-7 reyting alır. Bu en iyi ihtimal ama onu da söyleyeyim. Güzel bir diziye benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçmesi saati nedeniyle çok çok zor :)

Tanıtımları çok ilgi çekiciydi. Merakla bekliyorum ilk bölümü :)

İlk izlenimim pek olumlu değil açıkçası. Zaten sit com tadında olmuş, hatta sit com olmuş. Ben normal komedi gibi sanıyordum. Öner Erkan ve Erkan Can dışında oyuncuları pek tanıdık isimler değil. Bu diziyi Fatmagül' ün ardından gelmek kurtarır tabi. AB' de ilk 5' te yer alacağını düşünüyorum, hatta FSN, KV ve FSN özetten sonra 4. olabilir. Totalde de ilk 6' da yer alır yarın. Pek tanıdık olmadığımız bir dizi tarzı, izliyorum.

Zorunlu edit; İlk bölümün ilk 15 dakikasının yarısı flashback' le geçti.

Son düzenleme:
İlginç bir dizi gibi.

Jenerik süper.
Çekimler gerçekten çok kaliteli.

Ama konu olarak ısınamadım henüz, bakalım :)

Dizi şu anda dakikada 7-8 twit alıyor, bunların 2-3 tanesi olumsuz, 1 tanesi bekleyelim görelim, geri kalanı ise olumlu. Google -> Diğer -> Gerçek Zamanlı' ya dizinin adını yazıp takip edebilirsiniz twitleri.

Ben de takip ediyorum twitleri :)
Seveni çok olacak gibi ama yüksek reytingli olmayacak gibi gözüküyor.

Yalnız başrol Erkan Can veya Öner Erkan diye tahmin ediyorduk. Gözlüklü eleman önde gidiyor şu an :)

Başladı ama beğendiğimi söyleyemem. Türkan daha iyiydi. Bu dizide Türkan kadar reyting alır. Önce güzel başlar sonra günlerde dolaşır sonra bir gün bir bakarız Perşembe 23.00'da final yapmış. Hiç şaşırmam. :)
Reytinglerini heyecanla bekliyorum...

Totalde başarılı olamaz ama A/B'de zirveyi zorlar bence.

Arada iyi espriler barındırıyor ama akıcılığı biraz zayıf gibi :)

Totalde başarılı olamaz ama A/B'de zirveyi zorlar bence.

Arada iyi espriler barındırıyor ama akıcılığı biraz zayıf gibi :)
Twit' lerin en az 1/4' ü olumsuz, yarın alacağı reytingin en az 1/4' ünü kaybeder haftaya. :) Dizide akıcılık sorunu gerçekten var, hala dizi tanıtımı yapılıyor gibi hissediyorum. İnşallah Nuri gibi olmaz senaryo yönünden. Ben çok farklı bir dizi bekliyordum açıkçası. Öner Erkan ve Erkan Can adını duyunca çok iyi şeyler bekliyordum...

A/B'de zirveyi zorlar dediğin adminim İlk 3 ya da İlk 5 heralde. Çünkü Fatmagül'ün 19'u, Kurtlar'ın 10'unu geçmesi imkansız :)
Total
1-FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 17,31
2-KURTLAR VADİSİ PUSU 12,14
3-FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE-ÖZET 9,23
7-ÜSKÜDAR'A GİDERKEN 4,21
A/B
1-FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 19,25
2-KURTLAR VADİSİ PUSU 10,51
3-FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE-ÖZET 8,13
4-ÜSKÜDAR'A GİDERKEN 7,36

Zirveden kastım ilk 5:)
İlk 3 bile çok zor.

Şu ana kadar ki bütün dizilerden çok farklı. Az da olsa Leyla ile Mecnun esintisi var gibi, ama yok gibi de :) İlginç bir dizi. Kaliteli bence, ama biraz daha akıcı olmalı :)

Şimdi bende bakıyorum.kaliteli ama akıcı değil.adminim demiştin ya bu dizi için belki kanal dnin yeni geniş ailesi olur diye.bence olamaz çünkü geniş aile gibi bir komedi dizisi zor çıkar.şuan hiçbir dizi geniş ailenin yerini dolduramaz.

Dizide sarımsı renkler aşırı derecede baskın. Siyah renk dışında her yer sarı sanki. :) Gözlüklü eleman çok itici. Erkan Can' ın rolü çok az. Dizinin çekim kalitesi gerçekten çok iyi, bir de müziği güzel. Herkes Üsküdar' a Giderken şarkısını bilir. :)

Öner'in iş görüşmesinde "5 yıl sonra sizin yerinizde görüyorum kendimi" benzeri bir şey dediği sahne müthişti :):)

Böyle farklı işlerin olması iyi. Umarım başarılı olur.

Dizi için gelen tepkiler çok olumlu. Tabii ki hiç beğenmeyen de var ama beğenen çok. Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun'dan sonra yeni fenomen Üsküdar'a Giderken olabilir.

Ama rating açısından yolunun çok açık olacağını sanmıyorum. Çünkü oldukça kapalı bir dizi. Her izleyen gülmez yani :) İnce espriler var içerisinde ve gülme efekti hiç yok...

Türkiye'deki dizi kalitesinin gitgide arttığının son göstergesi. Ama akıcılığı arttırmaları gerek. Bu haliyle biraz sıkıcı gerçekten...

Bu arada Öner Erkan, bana göre çok yetenekli bir oyuncu ve bu güne kadar hakettiği yere gelemedi. Bu dizi onun için çok iyi bir şans. Umarım daha da iyi yerlerde görürüz Öner Erkan'ı :)

Dizi inanılmaz bir dizi, fragmanlar çok iyiydi ama bu kadar bomba bir iş çıkacağını beklemiyordum. Bu dizi biliyorum ki hiç reyting almayacak çünkü çok küçük bir kitleye hitap ediyor, kaliteli espriler var, ben çok beğendim. Kanal D kaldırır sanırım...