'Ünlünü Tanıt Temmuz 2013' Final Sonucu

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
Yarışmamızda Temmuz ayınında sonuna geldik @OzaN'ın hazırlamış olduğu Haluk Bilginer ile @Arslan Bey'in hazırlamış olduğu Erdal Beşikçioğlu biyografileri finale kalmıştı. Peki oylamaların sonucu neyi gösterdi?

İşte cevabı ;

Kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum Oylamada 10'luk sistem karışık olduğu için 100'lük sisteme geçiş yapılmıştır. Üye oylarının %40'ı , jüri oylarının %60'ı geçerli olacaktır.

İşte üye oylaması ve jüri oylamasının sonuçları;

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]GRUP A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]Yarışmacı ;[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Üye Oylaması ;[/TD]
[TD]Jüri Oylaması ;[/TD]
[TD]ORTALAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arslan Bey[/TD]
[TD][/TD]
[TD]%31.82[/TD]
[TD]%20[/TD]
[TD]%24.728[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzaN[/TD]
[TD][/TD]
[TD]%68.18[/TD]
[TD]%80[/TD]
[TD]%75.272[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KAZANAN : OzaN - https://fav10.net/biyografiler/haluk-bilginer-biyografi-195395.html
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yarışmayı kazanan adminimiz @OzaN oldu. Kendisini hem bu tür bir yarışmaya katıldığı için hemde kazandığı için tebrik ediyoruz.

Finale kalan eski şampiyonumuz @Arslan Bey'i de katılımı dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Ağustos 2013 başvuruları en kısa süre içinde başlayacaktır.

Buralara kadar gelmek bile @OzaN ile finalde karşılaşmak bile yetti bana. Hakeden zaten @OzaN ve kazandı. Kendisini tebrik ediyorum. :)

Oylarıyla destekleyen herkese teşekkürler.

Üzerinde özenle çalıştığım bir iş oldu biyografisini hazırladığım kişi de değerli üstat Haluk Bilginer olunca severek araştırdım hem kendim öğrendim hem de iyi bir iş çıktı ortaya.

Biyografi hazırlamak gerçekten emek isteyen bir iş. Tüm yarışmacılar gerçekten iyi çalışma göstererek iyi biyografiler hazırladılar. Yani burada başka biyografiler de olsa yadırganmazdı hepsi de iyi işlerdi. Başta üç yarışmanın tamamında finale kalma başarısı gösteren @Arslan Bey olmak üzere tüm katılımcıları hazırladıkları çalışmalar için tebrik ederim. :)

Tebrikler @OzaN :)

Başta finale kalan @Arslan Bey olmakla katılımcıların hepsini tebrik ediyorum. Bu ay bitün biografilar bir-birinden güzeldi. :)

Son düzenleme:
Haluk Biginer biyografisi adamın hayatını tamammen özetliyordu nerdeyse.Çok genişti.Tebrikler OZaN
Arslan bey Biyografi`lerde en iyisi bence.KEnan İmirzalıoğlu biyografisi harikaydı.O da çok başarılıydı.Sana da tebrikler:)