Ünlünü Tanıt Temmuz 2013 1. Tur Oylaması (Grup B)

2. Tura Hangi Biyografi Çıkmalı?

• Gökhan Özen - denizz19

Oy: 5 31.3%
  • Kemal Sunal - mrt-06

Oy: 11 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Ankete geçmeden önce puanların nasıl hesaplandığına kısaca bir göz atalım.

Jüri üyelerimiz sadece 1 kere oy kullanacak ve bu oylar finale kadar değişmeyecek. Jüri oyları toplam oyların %60'ını kapsayacak. Gelelim anketlere. Anketler oyların %40'nı kapsıyor. Mesela X kişisi ilk oylamada %50 oy aldı. Aldığı oyun %1'i alınacak. Yani 0.5 puan. Oylamanın %40'ı alınacağı için 0.5'i 40 ile çarpıyoruz. Sonuç 20 çıkıyor. Yarışmamız 10 üzerinden değerlendirildiği için 20'yi 10'a bölüyoruz ve sonuç 2 oluyor. Yani anketlerden 2 puan almış oluyor.

İşlemli anlatım ;

Aldığı yüzde : X

X / 100 = A

A.40 = B

B / 10 = Sonuç

B Grubu'nda yarışacak olan biyografiler şöyle ;

https://fav10.net/biyografiler/gokhan-ozen-biyografi-195724.html - denizz19

https://fav10.net/biyografiler/kemal-sunal-biyografi-195283.html - mrt-06

Oylama 26 Temmuz cuma akşamı 22:00'da sona erecektir.

Her iki biyografiye çok emek ve zahmet verildiği bariz, seçim çok zor oldu ama oyumu @mrt-06'in hazırladığı Kemal Sunal biyografisine verdim.

Fakat @denizz19 gerçekten şunu bilmeni isterim gönül ister ki sana da oy vereyim ama olmuyor işte. Neredeyse eşit durumdaydı ama bir karar vermek zorundaydım.

Her iki biyografiye çok emek ve zahmet verildiği bariz, seçim çok zor oldu ama oyumu @mrt-06'in hazırladığı Kemal Sunal biyografisine verdim.

Fakat @denizz19 gerçekten şunu bilmeni isterim gönül ister ki sana da oy vereyim ama olmuyor işte. Neredeyse eşit durumdaydı ama bir karar vermek zorundaydım.

Çok teşekkür ederim Furkan.

Önemli değil Furkan. Seçim sizin elbette. :)