'Ünlünü Tanıt' Artık Oylama Sistemine Geçiyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
Forumumuzun sevilen yarışmalarından bir tanesi olan Ünlünü Tanıt'ta küçük bir değişiklik yapıyoruz.

Bundan sonra açılan biyografi konularına anket eklenecek. Bu ankette 1'den 10'a kadar rakamlar yazacak. Bu anket sayesinde jüri dışında oy kullanılma şansı olacak. Bu oylama gizli tutulacak ve sadece forumumuzun üyeleri oy kullanacak.

Jüri üyeleri yine noktalama , düzen ve içerik olarak oy verirken , jüri dışındakiler tek oy kullanacak.

Jüri oylamasının %60'ı alınırken , anket ortalamasının%40'ı jüri oylamasına eklenecek.

Ayrıca bundan sonra yarışma gruplardan oluşacak. Yani A grubu , B grubu gibi gruplara ayrılacak ve katılım sayısına göre aşamalı bir şekilde gerçekleşecek.

Birde artık tek biyografi ile yarışılacak.

hayret bi şey​

Son düzenleme:
Bir önceki düzen daha iyiydi ama katılım çok azdı Hayrettin yani o konuda senin adına üzgünüm ama bu sistemde bana göre değil. Yani forumda taraf tutanlarımız var herkesin bildiği gibi. Pek adaletli bir dağılım olmaz gibime geliyor. O yüzden Ünlünü Tanıt'ta bu sefer ben yokum ama yarışma dışında kim olursa olsun herkese destek vereceğim. Gönülden başarılar dilerim. :)

Seni mi kıracağım Hayrettin ya. :D

- - - Ekleme - - -

Bir önceki düzen daha iyiydi ama katılım çok azdı Hayrettin yani o konuda senin adına üzgünüm ama bu sistemde bana göre değil. Yani forumda taraf tutanlarımız var herkesin bildiği gibi. Pek adaletli bir dağılım olmaz gibime geliyor. O yüzden Ünlünü Tanıt'ta bu sefer ben yokum ama yarışma dışında kim olursa olsun herkese destek vereceğim. Gönülden başarılar dilerim. :)
Ben de sırf bu yüzden katılmak istemiyorum ama sırf Hayrettin için katılayım bari. :)

Ayrıca bundan sonra yarışma gruplardan oluşacak. Yani A grubu , B grubu gibi gruplara ayrılacak ve katılım sayısına göre aşamalı bir şekilde gerçekleşecek.

Bir kural daha eklendi.​

Önceki aylarda oylama sistemi sorunluydu ve pek doğru işleyemiyordu ne yazık ki. Şimdi daha eğlenceli, çekişmeli oylamalar izleyeceğiz. :)

Projenin daha da kaliteleşmesi için iyi bir şey..