Ünlülerin ''Lovers'' Sayfaları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
Türk ünlülerin genellikle Araplar tarafından açılan ve kullanılan 'lovers' sayfaları büyük ilgi görüyor.
Pek çok ünlü için onlarca sayfa açılmış durumda.
Bu konuda da her zamanki gibi Beren Saat ve Tuba Büyüküsütün başı çekiyor.
İşte en çok üyesi bulunan sayfalar:

Tuba Büyüyküstün Lovers:313 bin
Beren Saat Lovers:225 bin
Beren Saat Lovers:181 bin
Engin Akyürek Lovers:79 bin
Çağatay Ulusoy Lovers:44 bin
Hazal Kaya Lovers:26 bin

Beren iki şekilde girmiş listeye, berenin engellenemez başarısı işte :)
enginin ne işi var o listede onu anlamadım..

Bide yakışıklı falan da değil.. Nasıl bu listede hala şaşırıyorum :)

en azından mankenlik yarışmasından değil halkın önünde oyunculuğunu sergileyerek gelmiş bir isim :)
3 dizide oynadı sırayla komedi-kötü adam -iyi adam bir kötü adamı oynarken vasattı
dediğim gibi berenle oynaması bu kadar parlattı adamı şimdi mert fırat da konuşulmaya başlandı yavaş yavaş :)

en azından mankenlik yarışmasından değil halkın önünde oyunculuğunu sergileyerek gelmiş bir isim :)
3 dizide oynadı sırayla komedi-kötü adam -iyi adam bir kötü adamı oynarken vasattı
dediğim gibi berenle oynaması bu kadar parlattı adamı şimdi mert fırat da konuşulmaya başlandı yavaş yavaş :)

Zaten hepai berenin nimetlerini yiyiyor ama mert dırat hem kişilik olarak hem de oyunculuk olarak çok önde enginden :)

Zaten hepai berenin nimetlerini yiyiyor ama mert dırat hem kişilik olarak hem de oyunculuk olarak çok önde enginden :)

intikamda kimse fgsn de enginn yükseldiği gibi yükselemez senaryo yüzünden :D 2.sezon mert fırat-nejat işler ve 3.bir kişi daha geliyor beren hangisine aşık anlaması baya zor oalcak senaryodan arapalr da aşka bayılır aşk görmezlerse beğenmezler :::)

intikamda kimse fgsn de enginn yükseldiği gibi yükselemez senaryo yüzünden :D 2.sezon mert fırat-nejat işler ve 3.bir kişi daha geliyor beren hangisine aşık anlaması baya zor oalcak senaryodan arapalr da aşka bayılır aşk görmezlerse beğenmezler :::)

Bence mert fırat iyi bi yükseliş kazancak.. Nejat da düşüş :kiki:

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın daha yukarıda olmasını beklerdim...

En azından "Kıvanç Tatlıtuğ" ve "Kenan İmirzalıoğlu" gibi isimlerin önüne geçmeleri beni memnun etti ama Engin Akyürek'in yerine Kenan'ın isminin olmasını isterdim...

dediğm gibi engin akyürek berenle oynadığından yükse :) çift olarak daha yüksek olanlar var