Cumali elendiğinde muskasını Turabi'ye vermişti ve bu olay ile ilgili İsmail Baki, Ramazan Koyuncu ve Cumali Akgül espirili bir şekilde muskanın ünlülerin yenilgisi ile olan bağlantısını açıkladılar.
İşte o görüntü:
Tüm iticiler toplanmış.Her izlediğimde gülüyorum
Turabi'nin üzerinde de karabulutlar dönmeye başladı. Ceza, elini yaralama, performansında düşüş falan
Sen her hafta elenenlerin konusunu açardın, Yiğit'inkini niye es geçtin. Elinmi varmadı?Tüm iticiler toplanmış.![]()
Elemeyi izlemedim çünkü, o gün aşırı yorgundum ve ikinci oyunu izlemeden yatmıştım. Sabah izledim, o saatten sonra da açmaya gerek duymadım.Sen her hafta elenenlerin konusunu açardın, Yiğit'inkini niye es geçtin. Elinmi varmadı?
Hep sen açtığın için bende oralı olmadım![]()
En güzel oyunuda izlememişsin. Şov yaptı bizimkiler. Gerçi bakmışsındır muhakkak tekrarına.Elemeyi izlemedim çünkü, o gün aşırı yorgundum ve ikinci oyunu izlemeden yatmıştım. Sabah izledim, o saatten sonra da açmaya gerek duymadım.![]()
3-4 aydır ilk kez açmadım, göz koyma.En güzel oyunuda izlememişsin. Şov yaptı bizimkiler. Gerçi bakmışsındır muhakkak tekrarına.
Ozaman bundan sonra eleme gecesi açmamışsan, ben gece yarısından sonra el atarım belki yorgun olmazsam![]()
haha3-4 aydır ilk kez açmadım, göz koyma.![]()
Yalnız, ben Türk yapımı hiçbir şey izlemiyorum.
Her izlediğimde gülüyorum
Turabi'nin üzerinde de karabulutlar dönmeye başladı. Ceza, elini yaralama, performansında düşüş falan
SanmamMuskası yüzünden değil direkt kendisi gittiği için kaybediyor olabilirler mi?![]()
Ben de muskayı Turabi'ye vermesini anlamlandıramamıştım. Demek bu yüzdenmişSanmam
Turabi'ye verdi ve Turabi sonrasında sadece 1 oyun hariç diğer hepsinde varlık gösteremediElini kesmesi ve cezasıda var
![]()
Bu video sayesinde tüm sır ortaya çıktıBen de muskayı Turabi'ye vermesini anlamlandıramamıştım. Demek bu yüzdenmiş![]()
![]()