Ünlülerden Show TV'ye Özel Jest

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
DİZİ KOLİK ÖZEL HABER

Ekranların sevilen moda yarışması Bugün Ne Giysem? yepyeni bir tanıtımıyla ekranlarda yine heyecan yarattı. Show TV bu kez bir ilke imza atarak Bugün Ne Giysem'in tanıtımında ünlüleri oynattı. Sevilen yarışmanın tanıtımında başta Nebahat Çehre, Zerrin Özer, Ali Ağaoğlu, Burak Özçivit gibi birçok ünlü bulunuyor.

[video=dailymotion;xqlfwj]http://www.dailymotion.com/video/xqlfwj_bugun-ne-giysem-remix-2-unluler_shortfilms[/video]

Son düzenleme:
Evet ya, görmüstüm reklamlarda. Süper olmus harbiden.. Hülya Koçyigit de vardi, Nesem Akhan da vardi, Pelin Ermis, Serenay Sarikaya, Nilay Dorsa, Tugba Özay,

Evet ya, görmüstüm reklamlarda. Süper olmus harbiden.. Hülya Koçyigit de vardi, Nesem Akhan da vardi, Pelin Ermis, Serenay Sarikaya, Nilay Dorsa, Tugba Özay,
sayamadım hepsini ama evet bir sürü ünlü vardı... ayyy Showum yne yaptı yapacağını.. bi ben eksiktim resmen :d

Program adına ıyı olmus bu gelısme. Tanıtımlarda bu tur oyuncuları kullanmak programa olan ılgıyı arttırabılır.:)

Ozel haber ıcın tesekkurler Esra.:)

Son düzenleme:
Çok eglenceli olmus harbiden video. Büyük tebrikler Caner Erdem ve ekibi :)

Program için başarılı bir tanıtım elbette, son zamanlarda ilgi baya azalmıştı, belki bir tazelenme olur. :)

Program için başarılı bir tanıtım elbette, son zamanlarda ilgi baya azalmıştı, belki bir tazelenme olur. :)
bugün ne giysem zaten ilk turda pek ilgi çekici olmuyor... genelde yarı finalde daha ilgi çekiyor.. alışveriş görüntüleri filan ekleniyor ve program dahada renkli oluyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy