Sanane be ister evliyken birlikte olur ister ayrıykenAaa burada İntizarın çift cinsiyet olması değil sıkıntı onuda yanlıs anlamayın Allah öyle yaratmış ona saygım var ama Erol beyin dediğine göre çalıştığı şirketde kadın şarkıcıları sapık gibi rahatsız edip hayatlarından bıktırmış buna kimsenin hakkı yok birde sen özünde kadınsın sapık erkekleri şikayet edip aynısını sen yapıyorsun oyüzden kovulmuş
Cecelinin karısıyla ne halt yiyorsan ye ama evliyken yiyemezsin bekle acelen ne araştırdıkça nefret ettim İntizardan zaten dinlediğim birisi değildi@serhatt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Evet zibidi seviyorum@serhatt Bu oğlandan iyisini bulamazsın ayoll saf temiz kalpli kibar beyefendi terbiyeliGerçi oyüzden bakmıyorsun sana zibidi lazım
Adam o dönemlerde de söylediğini belirtiyor açıklamasındaSanane be ister evliyken birlikte olur ister ayrıykennamus bekçisi oldun iyice
La ben sana karşı zibidi de olurumEvet zibidi seviyorum
Evet zibidi seviyorum
Tekmeleri yiyince bir gün senin ayağına gelecekEvet @serhatt zibidi arıyor onu terk etsin çocuk istiyor ona yüz vermesin istiyor
@serhatt i o zaman kabul eder miyim bilemiyorumTekmeleri yiyince bir gün senin ayağına gelecek
Hoşt köpekTekmeleri yiyince bir gün senin ayağına gelecek
Gel ben seni şu anki halinle kabul edeceğimHoşt köpek
Etmezsen etme be@serhatt i o zaman kabul eder miyim bilemiyorumEdebilirim de etmeyebilirim de bir takım testlere sokmalıyım bana geldiğinde
Evde kalcaksın bu gidişle.Gel hazır böyle temiz talibin varken onu bırakmaEtmezsen etme be
İstersin istersinİstemez
@serhatt i o zaman kabul eder miyim bilemiyorumEdebilirim de etmeyebilirim de bir takım testlere sokmalıyım bana geldiğinde
Ozamanda sen kabul etme yalvarsın ayollHoşt köpek
Sevgilim var benimEvde kalcaksın bu gidişle.Gel hazır böyle temiz talibin varken onu bırakma
Kiz koskoca yalı görmüş insann yalvarır mi hiçOzamanda sen kabul etme yalvarsın ayoll
Yalvaracak banaOzamanda sen kabul etme yalvarsın ayoll
Yalan söyleme be ne ara olduSevgilim var benim
İşte görüyorsun anca oraya gelin gidemiyorsunKiz koskoca yalı görmüş insann yalvarır mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?