Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 21 Temmuz 2018 #181 mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Aaa boşuna demiyorum benim sevdiğim kadın ünlüler diye Ayşe Grduda Fatma Türkan vsyle @xemrexxx
mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Aaa boşuna demiyorum benim sevdiğim kadın ünlüler diye Ayşe Grduda Fatma Türkan vsyle @xemrexxx
xBUGRAx Süper Emekli Katılım 11 Şubat 2012 Mesajlar 67,162 Reaksiyon puanı 20,584 Puanı 1,060 Konum Stars Hollow 22 Temmuz 2018 #182 mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Söz Fato'da programına başlasın yine hiç izleyemedik ama özledik.
mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Söz Fato'da programına başlasın yine hiç izleyemedik ama özledik.
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,160 Reaksiyon puanı 61,993 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 24 Temmuz 2018 #183 mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Bu tepkiyi gerçekten ama gerçekten anlamıyorum pes diyorum başkada birşey demiyorum..
mrt-06' Alıntı: @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @vadikızı @serhatt @sokak sanati @dreamy @Maskeli Fedai @Aralan Bey @MEnes @Sherlock bir tepki de Fatma anadan. Genişletmek için tıkla ... Bu tepkiyi gerçekten ama gerçekten anlamıyorum pes diyorum başkada birşey demiyorum..