Ünlülerden Övgüler Yağdı !!!!!

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
Hikayesinin içtenliği ve sıcaklığı, diyalogları, müzikleri, göz dolduran oyunculuk performansları ve görsel kalitesiyle ilk bölümden izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok ünlü ismin de beğeni mesajlarını ilettiği 'Kayıp Şehir' ile ilgili yapılan yorumlarından bazıları ise şöyle;
ece yörenç (@eceyorenc)Kayip sehir cok guzel.. Bu dizinin ruhu var. Yasiyor, Cok sevdim.

Tuna Kiremitçi (@140darbe)"Kayıp Şehir" dizisinin diyalogları ders diye okutulacak kadar başarılı. Edebiyatçıların ellerinin değdiği belli.

Neşe (@yildizzNese)#Kayipsehir dizisi takip edeceğim dizilerin arasına girmiş bulanmakta. bayıldım.

inci (@pearlsquilted)#kayipsehir Demir Demirkan'in muzigi super!

özgür seyhan (@ozgurseyhann)tamamdir aga dizimizi budluk #kayipsehir hayatin icinden, abartisiz yasanmislardan, biraz bizden biraz onlardan

R&B ♕ (@nobetci_tweetci)Yaşamak için verilen hayat mücadelesini ve hayatın gerçek yüzünü gösteren hakiki bir dizi . #kayipsehir bu dizi patlar.

İmge Tabakçı (@imgecee)Hepimiz kayıp şehirin, kayıp insanlarıyız... O yüzden bizim de hikayemiz, #kayipsehir izlenir!

mkisaoglu ♀ (@mkisaoglu)Gökçe Bahadır oyunculuğu zirve yapmış.Sırf bu sebepten bile izlenir #kayipsehir

Burak Can (@burakcaan)#kayipsehir muzikler,oyunculuk,goruntu kalitesi,renklendirme tek kelime ile mukemmel.

Dilara (@damerien)Anlasildi bu yil 2 dizi izliycem biri Kuzey Guney biri #kayipsehir, Kanal D akıyoruz yanii

Fırat Ergon (@firatergon)Bu sezonun en iyi dizisi #kayipsehir şüphesiz. Sezen'li müzik, oyuncuları, konusu ile fevkalade.

Neşe (@yildizzNese)#Kayipsehir dizisi takip edeceğim dizilerin arasına girmiş bulanmakta. bayıldım.

EGE BAMYASI (@ege_bamyasi)kanal d'de kayıp şehir. bomba gibi bomba!

Tisikkirlir Sipirmin (@kelebenk)Kayıp Şehir müzikleri <3 oyunculuklar <3 senaryo <3 10 numara 5 yıldız

Ekli dosyalar

• DetayResimHandler.ashx.jpg
    DetayResimHandler.ashx.jpg
    14.2 KB · Hit: 388
Gerçekten takdire sayan bir dizi "Kayip Sehir"

Yazda "Kötü Yol" başlarken de twitter yıkılmıştı. Ünlü ünsüz herkes Kötü Yol mükemmel diyip duruyorlardı.

Sonuç? Çabuk yüzüstü bıraktılar diziyi. :D

Twitter'da herkes birbirinden görüp aynı şeyleri yazıp durur.

Çakma burjuva hepsi. :D:D

öteki fetişisti bir senaryosu var. eh, yıldırım türker'in solculuğunun sınıf bilinci taşıyacağını zannetmiyordu kimse.

dizideki ötekiler şunlar:
istanbul'a göçle gelmiş yoksullar (karadenizliler, kürtler)
siyahlar
transeksüeller
apaçiler (bu nedir nedir?)
türbanlı üniversite öğrencileri
fahişeler

bu ötekilerin tamamı aynı erkten -ceberrut devletten- muzdarip. çeşitli sebeplerle yerlerinden yurtlarından olmuş insanlar, eziliyorlar. çocuğunu okula yazırabilmek için okul camı silmek zorunda kalan anne, itilip kakılan- sokak ortasında öldüresiye dövülen transeksüeller, arkadaşlarını kurtarmak için eczaneden ilaç çalan apaçiler, ortasınıf bir beyaz üniversite öğrencisi tarafından gündüz feneri diye çağrılan, işporta tezgahı zabıta tarafından dağıtılan afrikalı, ve iki sene öncesine kadar başörtüsü yüzünden üniversiteye alınmayan hanım kızımız.

tamamı çeşitli şekillerde ezilen, hor görülen bu ötekilerin tek olayı ezilmek. bu ezilenlerin ortak çıkarından, zalimin zulmüne karşı mücadeleden filan bahsedilmiyor. kör göze parmak sokar gibi, türbanlı, yaşı sınıf arkadaşlarına göre ilerlemiş üniversite öğrencisi, kafasını işaret ederek önceden bununla giremiyordum diye açıklıyor geç gelen güzel günlerini. ama ne güzel artık şu günler diğmiğ, bir bakıma "baskı yılları sona erdi" deniliyor. insanın canı sıkılıyor.

böylesindense, zibidi bir oğlanın futbolcu olarak sınıf atlama hayallerini çekirdek çitleyerek izlemeyi, ve sonsuza kadar mutlu yaşasınlar sonunu beklemeyi yeğlerim.

- - - Ekleme - - -

şu an yeni bölümü kanalda. kaçıncı bölümü olduğunu bilemiyorum, keza ilk kez izliyorum.

kanal d'nin bu dizi yayına girmeden sürekli yayınladığı fragmanlar sayesinde dizinin konusunu az çok tahmin ediyorum.
tarlabaşında yaşayan bir arkadaşım vasıtasıyla o civarın kültürüne epey aşinayım.
küçükken annemin "git babanı çağır kahveden, dayınlar oturmaya gelcekmiş" diye beni mahalle kahvesine yolladığı, babamın da oyunu bitene kadar yanındaki sandalyede oturmama müsaade ettiği, kahvecinin beni görür görmez getirdiği oraletli zamanlardan kahvehane kültürüne aşinayım.
bir beşiktaşlı olarak, taraftar dünyasını iyi kötü tanıyorum.
yurtdışında extrem bir barda çalıştığım öğrencilik zamanlarından, değişik at kafalarını gözlemlemişliğim var.

ama bu diziyi anlamadım ben. hayat, şu diziyi anlamam için bütün şartları hazırlamış, ama ben bu kafa neyin kafası anlamadım!
az önce, bir grup erkek, hepsi sakallı bıyıklı bildiğin erkek yani abazadan hallice mahalle delikanlılarından oluşan kahvehanede bir grup erkek (bkz: erkek) oynadıkları maçı kazanmışlar ve kahvede, boyunlarında takımın atkıları falan, takımlarının galibiyetini kutluyorlar.
mahalle kahvesinde.
tarlabaşında.

içeride siyahi bir genç var. kahvehanede gitar çalıyor. yanında parlak bir çocuk, o da şarkı söylüyor. kahvedeki bütün adamlar da şarkıya bağıra çığıra ve oynaya oynaya eşlik ediyor. hangi şarkı mı?

- - - Ekleme - - -

böyle yorumlarda var ünsüzlerden :))