Ünlü Yazar Gençlik Dizisini Yerden Yere Vurdu.

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,851
Puanı
711
Show tv de ekranlara gelen birçok kişinin beğeniyle izlediği,Muhteşem Yüzyılın karşısında iyi izlenme oranları elde eden gençlik dizisi büyük eleştiriye uğradı.
Ünlü yazar Sevda Türküsev Pis Yedili dizisindeki liseli gençler hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.
Dizide liseli çocuklara araba çaldırıyorlar ve içki içirtiyorlar hangi anne baba liseli çocuğa içki içirtir diyen yazar sözlerine şöyle devam etti.
Ben bazı dizileri böyle eleştirir yerden yere vururum bunları gençlere söylediğimde aldığım tepkiyi duyunca insanlığımdan utanıyorum dedi.
Yorumum;
Gerçektende abartılı buluyorum diziyi kızların lisede topuklu ayakkabı giymesi araba ile okula gelmesi okul müdürüne karşı yapılanlar herşey ortada lakin dizi izleniyor yapıcak birşey yok

Ekli dosyalar

• indir (1).jpg
    11.4 KB · Hit: 328
O kadar bölüm izledim içki içtikleri bölüme raslamadım ilk sezonu 1 bölümlük bir şey olmuştu sadece ayrıca her okul dizisinde okula araba ile gidiliyor normal bi şey böyle empoze ediliyor.

bu diziyi hic sevmedim ben Show tv tekrar tekrar vererek bu diziye herkesi sogutdu 😳 bitsin artik uzatmasinlar diziyi

O kadar bölüm izledim içki içtikleri bölüme raslamadım ilk sezonu 1 bölümlük bir şey olmuştu sadece ayrıca her okul dizisinde okula araba ile gidiliyor normal bi şey böyle empoze ediliyor.
anlaşılıyorki diziyi seviyorsun allahaşkına kızdaki topuklu ayakkabının topugu adriana limada bile yok .okuldaki herkes maşallah araba kullanıyor .sen herkes okula araba ile gidiyorsun diyorsun.üniversitede okumuyorlar lisede okuyorlar.Ayrıca içki içmediklerini söylüyorsun ben görüyorum içtiklerini

Tek bölümdü içmedi demedim tek bölümlük oldu dedim ilk sezonu.

Güneşi Beklerken ve Küçük Sırlar'da lise diziydi onlarda da herkes araba ile gidip geliyor.

aman herkesin elinde kumanda kim neyi seyretmek istiyorsa onu seyretsin kime ne artık bu tür kısır eleştirilerden kendi adıma sıkıldım

Tek bölümdü içmedi demedim tek bölümlük oldu dedim ilk sezonu.

Güneşi Beklerken ve Küçük Sırlar'da lise diziydi onlarda da herkes araba ile gidip geliyor.
evet bütün diziler böyle ben tek kavak yellerinde öyle arabayla gidip gelme okulda topuklu ayakkabı giyme falan göredim ve arka sıradakilerde

Bu dizi yumurcak tvde yayinlansin artik bence iyice sacmalamaya basladilar

izleyen düşünsün arkadaş lisede içki içilmiyor mu içiliyor suça karışan lise çağında insan gırla
dizinin tek eleştirilecek yani arka sıradakiler gibi 30-35 yaşındaki adamalrı liseli yapmaları orço esma sultan ın kardeşi gibi duruyor

Sanki normal şartlarda lisede içki sigara içen yok. Hey Allah'ım.

Lisede koleje gitsen bile hatta acayip zengin bile olsan okula arabayla gelmezsin.Gelenler gelir ama kendileri sürmezler.Topuklu ayakkabıya kolejde yine izin yok.İçki-sigara olaylarına gelirsek ne yazık ki bunlar oldukça fazla.Ailesi içirtmeyebilir ama ailelerinden habersiz içiyorlar.Ama çevremde gördüğüm kadarıyla birçok aile evde içki bulunduruyor ve daha lise çağlarında çocuklarını kendileri alıştırıyorlar içki içmeye ve buna herhangi bir tepki göstermiyorlar.

Dizinin yukarıda bahsedildiği konularla ilgili sıkıntısı yok dizinin başka sıkıntıları var.
Topuklu içki sigara araba bunlar bu dizi için görülmesi gereken sıkıntılar değil.

Daha derin inin.
Mesala çocukluğuna.

Gençlik dizisi diye geldim konuya Pis Yedili çıktı