Gizmen Favori Üye Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 7,205 Reaksiyon puanı 3,204 Puanı 460 Yaş 25 21 Haziran 2021 #21 Dizilah kanada merkezlimi 🙄 ben nedense arap diye kurgulamıştım kafamda. Nedenini bilmiyorum 😂
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 85,771 Reaksiyon puanı 64,654 Puanı 1,061 Konum İstanbul 21 Haziran 2021 #22 Dosi' Alıntı: @denizz19 takipçileri ile seçer Bu konuyu açarken hiç mi elin titremedi? Sen Çal Kapımı süpürmüş ödülleri ------ Şunuda düzenle Ethem Özışık, Hakan Bonomo & Ercan Uğur | Maraşlı (TRT1) Genişletmek için tıkla ... Düzelttim. Niye elim titreyecek ki fanlar olunca başka bir sonuç çıkması mümkün değildi zaten. Önceki senelerde de Erkenci Kuş, Recai vs. kazanmış yani baştan beri rezillik. Reactions: 12.Adam and Dosi
Dosi' Alıntı: @denizz19 takipçileri ile seçer Bu konuyu açarken hiç mi elin titremedi? Sen Çal Kapımı süpürmüş ödülleri ------ Şunuda düzenle Ethem Özışık, Hakan Bonomo & Ercan Uğur | Maraşlı (TRT1) Genişletmek için tıkla ... Düzelttim. Niye elim titreyecek ki fanlar olunca başka bir sonuç çıkması mümkün değildi zaten. Önceki senelerde de Erkenci Kuş, Recai vs. kazanmış yani baştan beri rezillik.
Gizmen Favori Üye Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 7,205 Reaksiyon puanı 3,204 Puanı 460 Yaş 25 21 Haziran 2021 #23 Gizmen' Alıntı: Dizilah kanada merkezlimi 🙄 ben nedense arap diye kurgulamıştım kafamda. Nedenini bilmiyorum 😂 Genişletmek için tıkla ... Peki profilinde konum olarak kanadanın yazması..
Gizmen' Alıntı: Dizilah kanada merkezlimi 🙄 ben nedense arap diye kurgulamıştım kafamda. Nedenini bilmiyorum 😂 Genişletmek için tıkla ... Peki profilinde konum olarak kanadanın yazması..