Ünlü Resimleri Bölümü - Yeni Kurallar

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu bölümde dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

- Yeni konu açarken veya daha önceden açılmış bir konuya mesajla yeni resimler eklerken +13 resimler eklemek kesinlikle yasaktır. Resimlerde kadının veya erkeğin genel ahlaka uygun şekilde giyinik olmaları gerekmektedir ve bu kıyafetler kesinlikle transparan olmamalıdır.

- Eklenen resimler üzerinde başka bir sitenin reklamını barındırmamalıdır.

- Yeni konu açılırken en az 6 yeni resim eklenmelidir. (Eğer konusu açılan kişi çok yeni tanınmış biriyse ve gerçekten 6 tane resmi bulunamayacak durumdaysa 3 veya 3'ten fazla olma koşuluyla kabul edilebilir.)

- Bir ünlüye dair birden fazla resim başlığı açılabilir fakat birden sonraki açılan başlıklar belli bir konuya özel olmalı ve bu konu başlıkta belirtilmelidir. Örneğin şu şekilde farklı Hazal Kaya konuları açılabilir: Hazal Kaya (A.Ş.K. - Azra) Resimleri, Hazal Kaya (Aşk-ı Memnu - Nihal) Resimleri, Hazal Kaya Altın Kelebek Ödülleri Gecesi Resimleri...

- Yeni konu açarken resimdeki kişiler ve varsa resimlerin genel konusuyla ilgili bilgi verici açıklama yazıları yazılmalıdır. Bu açıklamalar en az üç cümleden oluşmalıdır.