Ünlü Oyuncular Ekrana Küsmeye Devam Ediyor!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1415785653.jpg

Kurt Seyit ve Şura ile Benim Adım Gültepe'nin yayından kalkması dizilerin başrollerini ekrandan soğuttu.

Kıvanç Tatlıtuğ zaten 2015 Eylül'e kadar ekranda olmayacağını açıklamıştı şimdide dizinin kadın başrolleri 2015 Eylül'e kadar ekranda yokuz dedi. Farah Zeynep Abdullah'ın yakın zamanda TV'de olmayacağını, yüzünü eskitmek istemediğini ve sinema filmleri ağırlıklı bir sezon geçireceği kulağımıza geldi yine aynı dizinin Mürvet'i yani Fahriye Evcen ise gelen teklifleri kabul etmeyeceğini ve yüzünün eskimesinden korktuğu için ekranlarda olmayacağını söylemiş. Diziye sonradan katılan Fahriye Evcen'de 2015'e Eylül'e kadar ekranlarda yok.

Kanal D'nin reytinglerini beğenmeyip bitirdiği Benim Adım Gültepe'nin başrolü Ayça Bingöl'de aynı şikayetten yani yüzünün eskime endişesinden ekranlarda görünemeyecek. Dizisinin kötü gitmesi başarılı oyuncunun başarılı oyuncunun moralini bozmuş ve Eylül 2015'e kadar ekranda yok.

Ben olsam ben de öyle yaparım. Şu an tvde olmak için çok kötü bir dönem. Yapsınlar sinema filmleri, belki sinemamız gelişir fırsat bu fırsat. :):)

Doğru olanı yapıyorlar bence. :)
Umarim yeni dizilerinde iyi bir dönüş yaparlar. :)

Abi biz bu yıl kimi izleyeceğiz yaa.:(

Halit ağaca çıktı, Beren suya düştü, Farah inek içti, Ayça dağa kaçtı Kıvanç yandı bitti kül oldu.ss

hepsinden önemlisi ayça bingölün sıradaki dizi seçimi :) tns kaliteli oyunculuğa acımıyor basıyor eksiyi dikkatli seçim yapması gerek

Çok doğru bir karar olmuş, televizyondan hayır yok kimseye. Bu süre içinde sinema filmlerine yoğunlaşabilirler. Üçünü de ayrı ayrı çok severim, sıradaki projeleri tutar inşallah...

Gören de yıllar sonra dönüp reyting rekoru kıracak zanneder. Eylül 2015 dediğin ne ki.

Gören de yıllar sonra dönüp reyting rekoru kıracak zanneder. Eylül 2015 dediğin ne ki.
bu devirde reyting rekorunu kim kırabiliyor ki :)) 12 milyon harcayıp fatih dizisi yapsan; ünlü oyuncuları toplayıp reaksiyon yapsan;arkadan ay yapım olsa bile hiçbir durumda rekorlar kırılamıyor son yıllarda:X dizi tutsun 2 sezon en az 70 bölüm sürsün yeter:X

bu devirde reyting rekorunu kim kırabiliyor ki :)) 12 milyon harcayıp fatih dizisi yapsan; ünlü oyuncuları toplayıp reaksiyon yapsan;arkadan ay yapım olsa bile hiçbir durumda rekorlar kırılamıyor son yıllarda:X dizi tutsun 2 sezon en az 70 bölüm sürsün yeter:X
İşte diyorum ya 2 sezonu geçtim birkaç bölüm bile ayakta tutamıyorlar dizilerini ondan sonra "ben eylülde döneceğim". Sanki ne fark edecek. 😉

Bu isimlerin hepsi çok kaliteli isimler. Anlaşılan bu yıl daha az ünlü oyuncular kendini gösterecek.
Oyuncuların verdiği kararları doğru buluyorum. Bu dönemde BAG gibi bir dizi bile (İZLEMİYORDUM) sadece 8 bölüm ekranlarda kalabiliyorsa, bu dönemden hayır gelmez kimseye.

Farah zeynep abdullah o her dizide, filmde yaptığı ağız yüz hareketlerinden kurtulmalı. İyi oyuncuyum diyorsa, farklı olabilmeli...

beren dizisi kaldırılınca kaçtı gitti, Kıvanç da berenin izinden gidiyor anlaşılan. :F