Ünlü Oyuncular Ay Yapım'ın Gecesinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay ve eşinin ev sahipliği yaptığı gecce Kanyon'da bir mekanda gerçekleşti. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Fırat Çelik ve Beren Saat'in sevgilisi şarkıcı Kenan Doğulu gecceye katılan isimler arasında yer aldı. 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Kuzey Güney' ve 'Son' dizilerinin yönetmenleri ve yapım firmasının senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nu da gecceye katıldı. Oldukça keyifli geçen geccede tüm Ay Yapım ekibi çekimlerin yoğunluğunu bir nebze atmaya çalıştı.

Eğlencenin sona ermesiyle oyuncular ve ekip mekandan yavaş yavaş ayrıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularına "Ay Yapım'ın geccesi için toplandık çok güzel bir gecce oldu" diye konuştular. Aşklarını gündeme bomba gibi düşen Beren Saat ve Kenan Doğulu da gecceden el ele ayrıldı.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Akyürek'in gecceye katılmaması gözlerden kaçmadı.

İşte size müthiş bir magazin dedikodusu:

Engin Akyürek aslında Beren Saat'i seviyordu ama Beren Saat ona yüz vermeyip Kenan Doğulu ile beraberliğe başlayınca Engin Akyürek aşk acısı çekmeye başladı. Daha sonra bu acı nefrete dönüştü, o nedenle de set dışında hiç yan yana gelmiyorlar.

Tamamen kendim uydurdum. :D

İşte size müthiş bir magazin dedikodusu:

Engin Akyürek aslında Beren Saat'i seviyordu ama Beren Saat ona yüz vermeyip Kenan Doğulu ile beraberliğe başlayınca Engin Akyürek aşk acısı çekmeye başladı. Daha sonra bu acı nefrete dönüştü, o nedenle de set dışında hiç yan yana gelmiyorlar.

Tamamen kendim uydurdum. :D

neden olmasın :D

Engin Akyürek çok düzgün bir oyuncu hep kendini uzak tutuyor magazinden çok takdir ediyorum bildiğim kadarıyla Berenlede araları pek iyi değilmiş sette bile konuşmuyorlarmış