Ünlü Oyuncuların Bölüm Başı Ücretleri Ne Kadar?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,912
Puanı
1,061

Son dönemin popüler dizilerinde rol alan oyuncuların bölüm başı ücretleri ortaya çıktı.

TazeMagazin sayfasının haberine göre, 'Aile' dizisiyle ekrana dönen Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına 1 milyon TL kazanırken partneri Serenay Sarıkaya 800 bin TL alıyor. 'Adım Farah' dizisinin başrolleri Demet Özdemir ve Engin Akyürek de eşit ücretle haftalık 500 bin TL kazanıyor.

İşte bazı oyuncuların kazandığı ücretler:

Kıvanç TatlıtuğAile1 milyon TL
Serenay SarıkayaAile800 bin TL
Demet ÖzdemirAdım Farah500 bin TL
Engin AkyürekAdım Farah500 bin TL
Gökçe BahadırÖmer350 bin TL
Hande Erçelİki Yabancı350 bin TL
Burak Denizİki Yabancı250 bin TL
Selahattin PaşalıÖmer150 bin TL
Alperen DuymazEGO150 bin TL
Melisa Aslı PamukEGO150 bin TL
Ertan SabanGelsin Hayat Bildiği Gibi150 bin TL
Afra SaraçoğluYalı Çapkını100 bin TL
Mert Ramazan DemirYalı Çapkını100 bin TL
Devrim ÖzkanGelsin Hayat Bildiği Gibi100 bin TL
Sıla TürkoğluKızılcık Şerbeti100 bin TL
Doğukan GüngörKızılcık Şerbeti100 bin TL

Son düzenleme:
Afra SaraçoğluYalı Çapkını100 bin TL
Mert Ramazan DemirYalı Çapkını100 bin TL
Sıla TürkoğluKızılcık Şerbeti100 bin TL
Doğukan GüngörKızılcık Şerbeti100 bin TL

Bu 4lünün bir sonraki projesinde ki rakamlarını merak ediyorum.

Bu ücretler piyasanın asgari ücretleri mi?
@Aserat

Kıvanç ın 1 milyon aldığına inanmam o kadar nasıl verilecek

Kıvanç ın 1 milyon aldığına inanmam o kadar nasıl verilecek

Neden verilmesin? Kaşe ücreti neyse onu alır.
Bu ücretleri görünce @serhatt ın kıvanç aşkı iyice tavana vurmuş, dev posterini yaptırıp içine kendini dürüm gibi sarıp uyuyormuş
@Dosi @Zeyno @ozmoturk @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @MasacRE @mrt-06 @Özgür @cookies

Burak ve Alperenin bu kadar düşük alması şaka mı? Dünki bebeler bile 100 bin alırken. 😱

Reactions: Emre Ozansoy
Yalı Çapkını o kadar reytinge bu kadar ücret az. Ama 1 milyon da ucuk kusura bakmayın.

Kıvanç ile Serenayın çok yüksek

Kıvanç'cım çıkarıyor masrafını helali hoş olsun.

Ücretlerin büyük kısmı muhtemelen doğru değil ama yine de yorum yapacak olursak kadın-erkek oyuncuların eşit ücret alması konusunda bir nebze gelişme sağlanmış gibi. Sadece Ömer'in başrolleri arasındaki fark aşırı dikkat çekiyor ama Gökçe Bahadır 20 yıldır sektörde olduğu için normal. Bir de Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi daha tecrübeli isimler varken Sıla ve Doğukan'ın bu kadar alması ilginç geldi.

Hayırdır kanallar gömü falan mı buldu? Dijitalde bile adama neredeyse bölüm başı 1 milyon verilmiyor. Şu anki kurlarla bu fiyatları vermek çılgınlıktan başka bir şey değil.

Kıvanç ile Serenay'ın ücretleri doğruysa Aile'nin niye tamamen ikisi üzerinden ilerlediğini şimdi anlayabiliyorum. Bu paraları verdikten sonra sabah akşam çalıştırır bütün diziyi bu ikisiyle doldurursun zaten

Dolar olarak bakınca bir şey değil aslında, fazlasıyla çıkarıyorlardır bu ücretleri zaten sponsorluklar, yurt dışı satışları falan derken.

Reactions: S.G.A.T.
Dolar olarak bakınca bir şey değil aslında, fazlasıyla çıkarıyorlardır bu ücretleri zaten sponsorluklar, yurt dışı satışları falan derken.
Enflasyon, onun getirdiği kur farkı rakamları epey arttırmış. Biz en son forumda 2013'de Halit Ergenç'in alacağı haftalık 50.000 tl'ye şaşırıyorduk.

Reactions: 12.Adam