Yoo her zaman ki halim, neden şaşırdın.Yürek mi yedin sen.
Yıldız ben mi oluyorum?Şu an Şahika Ender’i alt ediyor ama en sonunda Yıldız saçına yapışacak gibi.Sezon tanıtımında öyleydi ya ben almayayım.
Ayağını denk almazsan sonun böyle olur diyorsun normalde kıyamazdın bana ondan.Yoo her zaman ki halim, neden şaşırdın.
Artık ne yaptıysan adamın sabrı taşmış.Ayağını denk almazsan sonun böyle olur diyorsun normalde kıyamazdın bana ondan.
O günler eskidendi bebeğim, o zamanlar gözümün önündeydin, şimdi cehennemin dibindesin.Ayağını denk almazsan sonun böyle olur diyorsun normalde kıyamazdın bana ondan.
Kendi kendine sinirlenmiştir o. Ben bu aralar uslu duruyorum.Artık ne yaptıysan adamın sabrı taşmış.
Ahahah konak diyordun en son şimdi cehennem mi oldu.O günler eskidendi bebeğim, o zamanlar gözümün önündeydin, şimdi cehennemin dibindesin.
Hadi öyle olsun bakalım.Kendi kendine sinirlenmiştir o. Ben bu aralar uslu duruyorum.
Hahahahahah konak olmadığına inandırdın beni zorla.Ahahah konak diyordun en son şimdi cehennem mi oldu.
Hangi Konak ?Ahahah konak diyordun en son şimdi cehennem mi oldu.
Sen gelme diye dedim.Hahahahahah konak olmadığına inandırdın beni zorla.
@serhatt benim konakta oturduğumu ve o konağı başıma yıkacağını söylüyordu.Hangi Konak ?
Beni istemediğini bilmiyordum...
Her dediğime de inanıyorsun.Beni istemediğini bilmiyordum...
Saflığım, masumiyetim en kötü huylarım biliyorsun.Her dediğime de inanıyorsun.
Duy da inanma.Saflığım, masumiyetim en kötü huylarım biliyorsun.
Saf değilsin tabi ki şüphem olacak.Şüphen mi var?
Ay nerden çıkardın olmadığımı.Saf değilsin tabi ki şüphem olacak.
Ciğerini biliyorum senin.Ay nerden çıkardın olmadığımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?