Ünlü Oyuncu Hayati Tehlikeyi Atlattı!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
TRT 1 ekranlarında Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde canlandırdığı karakterle oldukça sevilen oyuncu Kemal Kuruçay evinde geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Kadiköy Acıbadem Hastanesine kaldırılan Kemal Kuruçay2ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.Haberi Twitter'dan dizinin yapımcı senaristi Birol Güven duyurdu.Sevilen oyuncunun şu an yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
579f04b0cb949c2ba807d2e20a6f5f08.jpg
836838debc12a2a20cee83e05236529f.jpg

Birde dizi Şükrü'süz kalmasında :( .. Geçmişler olsun severim kendisini, paragözün tekidir ))

Reel hayatta tanışma fırsatı bulduğum oldukça hiperaktif birisi. Vural Çelik'te kalp ile alakalı bir sorun yaşamıştı Mint'in üstünde bu aralar kara bulutlar dolanıyor. Üzüldüm, geçmiş olsun..

Geçmiş Olsun:T: Dizide Şükrüyü'de Çok Seviyorum Rolünü Hakkıyla Yerine Getiriyo İşallah Kötü Birşeyi Yoktur Ve Dizide Oynamaya Devam Eder.

Geçmiş olsun :(
Diziyi götüren iki isim Şükrü ve Sarp zaten. Çok iyi oynuyorlar. Umarım dizimiz Şükrü!süz kalmaz..

Geçmiş olsun.. Hayati tehlikeyi atlatması sevindirici..

çok geçmiş olsun :bhr::bhr::bhr:
ben kemal beyi hamdi alkanın en iyi arkadaşım adlı dizisinde ilk olarak tanımıştım genelde komedi yönüyle ön pilana çıkan bir kişi umarım kısa zamanda iyileşir :bhr::bhr::bhr: