Ünlü Oyuncu Akasya Asıltürkmen'in Pişmanlığı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,196
Reaksiyon puanı
107,889
Puanı
1,060
akasyaasilturkmen_instagram_16_9_1606393027.jpeg.jpg

Ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kaş kaldırma operasyonu geçirdiğini ve yaşadığı ağrıdan dolayı pişmanlığını dile getirdi. Ünlü oyuncu bunun yaş ile alakalı bir durum olmadığını ve 20 yıldır yapmayı planladığı bir durum olduğunu da belirti.
İşte ünlü oyuncunun yazdığı ifadeler:

“Yarın bandaj ve dikişlerim alınıyor. Görünenler şişlik değil, tamponlar. Bu arada madem sürekli tecrübe paylaşıyoruz, çok açık söylemeliyim ki bir haftadır çektiğim acıyı çekeceğimi bilsem, hatta dörtte birini kalkışmazdım. Bir yandan da doktorumun neşeli asistanının dediği gibi, on gün sonra kesin hiçbir şey hatırlamayacağım.”

"Bencee kendini beğenmeyen, kendiyle barışık olmayan insanlar değil, öz güveni yüksek ve kendiyle barışık insanlar böyle işlere kalkışıyor genelde. Bir de mevzunun yaşla da ilgisi yok, ben bunu yirmi senedir istiyordum. Söyleyeceklerim bu kadar.”
 

Zeyno

Favori Üye
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
3,749
Reaksiyon puanı
6,631
Puanı
560
Konum
Manisa45
uzun zamandan beri istiyorsan acılarından uzuuuun bir zaman şikayet etmiyeceksin artık Allah'ım ya kaşın yukarıya kalksa ne olur aşağıya sarksa ne olur bir de kendiyle barışıkmış neyseeee :rolleyes::rolleyes:
 
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi