Ünlü Masal Kahramanları Dizi OLuyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,708
Reaksiyon puanı
132,722
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ünlü masal kahramanı denizci Sinbad bu sefer televizyon ekranlarında hayat buluyor! İngiliz televizyon kanalı Sky1, geçtiğimiz seneden bu yana üzerinde çalışılan fantastik dizi Sinbad'ı yaz döneminde izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.


Bir süredir teaser videolarını izlediğimiz diziden ilk resmi fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Projesi ilk kez Ağustos 2010'da duyurulan Sinbad için yayınlanan tüm tanıtım videolarını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.


Kardeşinin ölümünün ardından büyükannesi (Janet Suzman) tarafından lanet altına alındıktan sonra yaşadığı yer Basra'dan denize kaçmak zorunda kalan Sinbad, kendisini The Providence isimli gemide bulur. Şiddetli ve büyülü bir fırtına sonrasında The Providence isimli geminin birbirinden ilginç karakterlerinden oluşan mürettabatı ile birlikte lanetten kurtulmak için epik ve heyecanlı bir maceraya koyulur. Dilsiz Norveçli denizci Gunnar (Elliot Cowan), kıvrak mücevher hırsızı Rina (Marama Corlett), aristokrat ve kibirli Nala (Estella Daniels), garip bir kişiliğe sahip aşçı (Junix Inocian) ve geminin doktor üyesi Anwar (Dimitri Leonidas) mürettabatı oluşturan karakterler arasında yer alıyor..


Tiyatro okulundan mezun olan ve oyunculuk kariyerine yeni yeni başlayan
Elliot Knight'ın Sinbad'a hayat vereceği dizide ABC kanalının efsane dizisi Lost'ta canlandırdığı Sayid Jarrah karakteriyle hatırlayacağımız Naveen Andrews ise Sinbad'ın can düşmanı ve onu yok etmek için her şeyi göze alan Lord Akbari'yi canlandıracak. Oyuncu kadrosunda bu ikilinin dışında Dame Janet Suzman, Elliot Cowan (Marchlands), Marama Corlett (The Devil's Double), Estella Daniels (Thorne), Junix Inocian (The 51st State), Dimitri Leonidas (Grange Hill), Orla Brady (Fringe, Mistresses. Strike Back), Sophie Okonedo (Hotel Rwanda) ve Timothy Spall (Secrets and Lies, Harry Potter) gibi isimleri izleyeceğiz.


21 yaşındaki Elliot Knight canlandıracağı rol hakkında oldukça heyecanlı olduğunu belirtirken ''Sinbad rolünü aldığımı ilk duyduğumda çok heyecanlandım. Sinbad atılgan, maceraperest, tutkulu, sadık ve cesur özellikleri olan harika bir karakter. Hikayesi ise fantastik, aksiyon ve macera dolu'' sözleriyle rolü hakkındaki düşüncelerini dile getirirken, Sky drama bölümünden Huw Kennair-Jones ise Knight hakkında ''Sinbad karakterinde olması gereken tüm özellikleri taşıdığına inandığımız Elliot'u ilk gördüğümüz andan itibaren özel birisini bulduğumuzu düşündük. Elliot, kanal için gerçekten heyecan verici yeni bir yetenek'' şeklinde konuştu.


Primeval dizisinin yaratıcısı Impossible Pictures yapımcılığında hazırlanan, çekimleri Malta'da gerçekleşen ve sezonu 13 bölümden oluşacak Sinbad'ın Temmuz ayı içerisinde Sky1 ekranlarına gelmesi bekleniyor. İdari yapımcılığını
Tim Haines ve Sophie Gardiner'ın yürüttüğü dizinin yurt dışı yayın haklarını Fransa kanalı Canal+, Kanada'dan Bell Media ve Avustralya'dan Nine Network gibi kuruluşlar satın almış durumda.