Ünlü Fenomen Taha Duymaz Depremde Hayatını Kaybetti!

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
62,255
Puanı
1,060

Sosyal Medya da yaptığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz Deprem de hayatını kaybetti...
Günlerdir hakkında ne olduğu konuşulan Taha kardeşleri ve halasının bugün Hatay daki halasının evinin enkazında cenazelerine ulaşıldı..
Fav10 ailesi Allahtan rahmet ailesine sabır diliyoruz...​

Deprem sebebiyle varlığından haberim olmuştu ve günlerdir iyi bir haber almayı bekliyordum. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Yıllar önce yemek yaptığını duymuştum depremle adını tekrar duydum son videosunda öleceğini hissetmişti sanki mekanı cennet olsun

Sosyal medyada çok takipçisi var diye saçma sapan linçler (yemek yaptığı tepsinin yamuk olmasından tut neler neler) yiyordu ama gerçekten düzgün bir insanmış. Yaşamayı hak etmeyenler nefes almayı sürdürürken böyle insanların bu kadar genç yaşta aramızdan ayrılması gerçekten çok üzücü.

https://twitter.com/x/status/1626543190575652865

Reactions: ömer karataş
Çocuk öldükten sonra bile saçma sapan linç yiyor, Eray'ın alıntısından görmüştüm. İğrenç, mide bulantıcı insanlar... Şu çocuğun tırnağı olamazsınız.

Kimseye bir zararı yoktu, kendi kendine yemek yapıp video çekiyordu. Diğer tik tokçular gibi fenomen olmak için saçmalamadı ama en çok linç yiyen de o oldu. Keşke yaşarken de sevildiğini bilseydi.

Burnun çirkin yok kulağın kepçe yok yayınına gelip fakir fakir yazanlar sevinsin şimdi!!

Reactions: mrt-06