Ünlü Amerikan Starı Konserinde Sıcak Dakikalar ! | Görenler Hayrete Düştü !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Ünlü Amerikan şarkıcı Usher, kendisini çok seven bir hayranıyla sahnede dakikalarca kucak kucağa şarkı söyledi !

Amerikan Star Usher, konseri esnasında şarkı söylerken konser alanından bir kişi çağırdı ve kucağına oturmasını istedi.

Hayranıyla çok samimi bir şekilde duran Usher genç hayranını bir süre kaldırarak birlikte düet yapıp şarkı söyledi.

Ancak Usher konser sırasında verdiği bu sıcak, samimi görüntülerle uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor !

dizi kolik

Diyecek bir söz bulamıyorum...

Amerika'da istediği kadar yapabilir bu tür şeyleri, sorun yok. Mesela Türkiye'de yapmaya kalksa ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.

@3'deki mesajını düşünüyorum da, Amerika'da yaşıyor olsan çok normâl karşılardın bu olayı.
Bunun nerede yaşadığınla alakası yok aslında. Ailenin verdiği terbiyeyle alakalı. Oradakiler serbest bırakıyorlar çocukları. Böyle sapkın bireyler ortaya çıkıyor ortaya...

Bir de din farkı var tabii.

Orasıda var tabi de, oradaki yaşamdan bahsetmek istedim. Orada onlar gibi yaşıyor olsaydın, normâl karşılardın. Cümleyi düzelteyim o hâlde.

Orasıda var tabi de, oradaki yaşamdan bahsetmek istedim. Orada onlar gibi yaşıyor olsaydın, normâl karşılardın. Cümleyi düzelteyim o hâlde.

Ailem eğer serbest yetiştirseydi evet, normal karşılardım. Bunu inkar edemem.

Adam hayranlarınlarıyla ne güzel ilişki kurmuş.Sıcak ve samimi

Hemen fesata çekmişsiniz.
Abi-kardeş gibi şarkı söylemişler sadece. Ne var ki bunda?