Ünlü şarkıcı tutuklandı...

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Borcunu faiziyle ödemesine rağmen, ödemediği öne sürülen ünlü sanatçı zor anlar yaşadı
011220111704306342924_2.jpg

Şarkıcı Haluk Levent Kıbrıs'ta tutuklandı. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'ta tutuklandığını Twitter üzerinden herkese duyurdu.

Şu saatlerde polis tarafından tutuklanan Levent'in son twiti ise 'İçerideyken hakkımda çıkacak haberleri merak ediyorum' şeklinde oldu.

İşte Haluk Levent'in tutuklanmadan hemen önce twitter'a yazdığı cümleler:
*arkadaşlar şu anda bana yapılan zulümdür işkencedir. kıbrıs polisi beni tutukluyor..

*hak hukuk yok. o kadar söyledim. şu konserlerimi vereyim. kaçmadım. yine kaçmam ama nafile..

*ama boşuna.. beni alıyorlar şimdi cezaevine atıyorlar hukuksuz bir şekilde

*hoşçakalın dostlarım. ben içerideyken hakkımda çıkacak şeyler neler merak ediyorum. sadece destek istiyorum..

'HALA 150 BİN TL BORCUM GÖRÜNÜYOR'

Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği 2. Kardeş Türküler Festivali kapsamında dün gece konser veren şarkıcı Haluk Levent, hakkında yakalama kararı uyarınca gözaltına alınmıştı. Bugün saat 14.00 sıralarında gözaltında tutulduğu Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'nden çıkarılan Haluk Levent, Ankara 5. İcra Mahkemesi'nin, 600 bin TL'lik borcunu ödemediği gerekçesi ile verdiği tutuklama kararı uyarınca, Kadıköy Adliyesi İnfaz Bürosu'na getirildi. Haluk Levent çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Adliye girişinde icra dosyası nedeniyle getirildiğini belirten ve borçlu olduğu kişinin tefeci olduğunu iddia eden Haluk Levent, 'Mürüvvet hanımdan zamanında 50 bin dolar borç para almıştım. Buna karşılık 350 bin TL ödedim. Ancak bu dosyada halen 150 bin TL borcum görünüyor. Bu bir icra dosyasıdır. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağım' dedi.

bu adamı cozemedim gitti. boyle kaliteli müzik yapan ve sahsen hayran oldugum bir sanatcı nasıl olurda basını bu kadar derde sokar anlayamıyorum