Ünlü İsimler 'İklim Meselesi' İçin Bir Arada!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,499
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Ünlü İsimler 'İklim Meselesi' İçin Bir Arada!

iklim.jpg

Ünlü belgesel kanalı National Geographic'ten çok konuşulacak yeni bir yapım daha geliyor.

İklim sorunlarına dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla birbirinden iddialı serileri ekrana getirmeye hazırlanan kanalın merakla beklenen yapımlarından biri de 'İklim Meselesi'. Başarılı oyuncular Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Ozan Güven şehir şehir gezerek ülkemizdeki iklim değişikliğinin neden ve sonuçlarını izleyiciyle buluşturacak.

İklim Meselesi, yakında National Geographic'te başlıyor!

Orijinal formatta oku

iklim değişikliğini gelip giresunda görsünler ayoll öğleden önce güneş öğleden sonra yağmur olabiliyor aynı güne 2 iklim değişiyor :F

hem serenayın kafasına çürük yumurta atarım @Bully :A :A :A

Dikkat çekecek bir iş olacak gibi. Dikkat çekmesi gerekende bur konu. Oyunculara tebrikler.:)

Doğaya en büyük zararı verenlerde ünlü diye tabir edilen zengin kesimdir. Sonrada ABD gibi Kyoto Protokolü iyi, güzel, hoş siz uygulayın biz uygulamıyoruz demekten hiçbir farkı yok.

iklim değişikliğini gelip giresunda görsünler ayoll öğleden önce güneş öğleden sonra yağmur olabiliyor aynı güne 2 iklim değişiyor :F

Dikkat çekecek bir iş olacak gibi. Dikkat çekmesi gerekende bur konu. Oyunculara tebrikler.:)
Sen dünkü konuşmamıza dua et yoksa ben sana yapacağımı bilirdim :A
kapalı kapılar arkasında ne konuşuyorsunuz pisler.ss
2 gündür durmadan yağmur yağıyor.:bağır:Bence de güzel bir konu olmuş. :)
Doğaya en büyük zararı verenlerde ünlü diye tabir edilen zengin kesimdir. Sonrada ABD gibi Kyoto Protokolü iyi, güzel, hoş siz uygulayın biz uygulamıyoruz demekten hiçbir farkı yok.
Doğru bir yorum olmuş ama bu bahsi geçen ünlüler böyle midir bilemem :)
İlk bölümü 1 Ocak Pazar akşamı yayınlanacakmış ve 45 dakikalık 3 bölümden oluşacakmış. :)

Sen dünkü konuşmamıza dua et yoksa ben sana yapacağımı bilirdim :A
kapalı kapılar arkasında ne konuşuyorsunuz pisler.ss
2 gündür durmadan yağmur yağıyor.:bağır:Bence de güzel bir konu olmuş. :)
Doğru bir yorum olmuş ama bu bahsi geçen ünlüler böyle midir bilemem :)
İlk bölüm Pazar 20.00'de başlıyor. :)

C1MBJk8W8AACWRO.jpg