Üniversitenizin İlk Gününde Ne Yaptınız ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,178
Puanı
1,060
Evet ben yani Alpişiniz size soru soruyor cevaplamadan geçerseniz Aşk Olmasın @Çiğdem- gibi parlak bekleyin .ss

Neler yaptınız o ilk günde :)

Nasıl bi yer oraları bunu da söyleyin bari :))

Dip Soru :
Nasıldı sizde @Harunnn60 gibi parlağın dibi olup teklifler aldınız mı :F

@Çiğdem- @xemrexxx @destere @Harunnn60 @OzaN @pompy @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @takas @Polat Şaşmaz @Bully @Doğu @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Yiğitt @HarzeM @EFE UYSAL @-KADİR-
@batuhankaralar @papuleoo @mayıs Kralı @sürgünüm @sokak sanati @eskici @RevaN @EnveR @DarkLeqenD

Çiçek böcek var sandık çimlere yatarız sandık dağın başında çıktı okul :(
tek iyi tarafı 12 ay boyunca okul esiyor ve denizi görüyor okuldan çık denize gir
Taşucu MYO :(

ilk gün çok zorlanmıştım kimseyle konuşmamıştım ve tenefüslerde direk çıkıp sigara içiyordum sonra sonra ortam oldu ve okulda tanımadığım insan yok şuan :)

İlk gün biraz heyecan vardı bende sadece. Neyse işte orada bir kız ile karşılaştım o gündür peşimi bırakmıyor. :A

Herkesle takılmak yerine 2-3 arkadaş bul yada kendini yakın gördüğün birisini.
ilk günü öyle tamamla. Herkes hemen ilk günden kanka olmaya çalışıyor ama absürt bir durum ortaya çıkıyor. Birde çok fazla gezinme yani okulda. Bir yerde sabit kal. Muhtemelen sınıfı bulma telaşı filan olur.

İlk gün ve ilk haftalarda yaptığın hareketler arkadaşlarının aklında kalabilir. Bana hala Harun sen ilk haftada böyleydin diye çok insan oldu. :F

@cookies

Yaşlanmaya başladık, pek hatırlamıyorum bile ilk günü. :A

Sınıf bulma telaşı falan oluyor işte orada birileriyle tanışıyorsun. İlk gün tanıştığım bir arkadaşla üniversite bitene kadar hep beraber takılmıştık. Kimlerle tanışacağın önemli ama tabii bunun için özel bir çaba harcamaya da gerek yok oluruna bırakmak yeterli. :):)

(Yazarken hatırladım da ilk gün o değildi galiba. Amfideydim ve kendi bölümümden kimseyle tanışmadan tamamlamıştım galiba ilk günü. :A)

başlangıçı hatırlıyorum,gecesi uyuyamadım.Hava sıcaktı.Öyle de geçti.Saçlar,kıyafet falan her şey hazırdı.erkenden gelmiştim,Bir-kaç arkadaşı tanıyordum.Biraz gezdik.ukarı sınıfların gülümsemeleri untulmaz.Sınıfı falan kolay buldum.Herkes bir birine bakıyordu.İlk tanışma güzeldi.Şakalar falan.İlk ders tarih fena zorlamıştı.Biliyordu toy olduğumuzu.Epey gerdi.Ama 1 ay sonra da biz onu gerdik:A:D Dönmek isterim o dönümü o kadar yanlışlarım var ki.Şimidki aklım olsane kadar değişik olurdu kim bilir...

Yurttan bir çıktım, üniversite yoluna koyuldum, oradan tanıştığım arkadaşları buldum, böylece sınıfı da buldum. Tanışmalar falan derken yurda geri döndüm ve gün bitti. :D

İlk başları ve son kısımları dışında berbat bi gündü. :D
İlk bahçede rektör konuşma yapdiğinda eski okuldan 4 yıl sonra arkadaşımı gördüm ama ilk o beni tanıdı falan. baya iyiydi.
Sonra ama işte kim hangi sinifta falan açiklamak için içeri geçtik hepimiz, o kısımlar berbatdi. Bir sürü yeni insanlar vardı ve ben çok utangaçtim. 1-1.5 saat falan devam eden bu kısımda midem bulanmaya başladı heyecan yapinca. Herkesin içinde daha ilk gün kusmak berbat birşey olurdu heralde ama tutdum kendimi.
Sonra kendi sinifimiza geçince baya mutlu oldum, daha az kişi vardı çünki. Zaten sonra alıştım hizla. :D

İki ders vardı işte. İlk ders İktisattı geç kalmıştım geçtim yerime hocayı dinledim ikinci ders İstatistikti hocası gelmedi evime gittim kimseyle muhattap olmadan. :D

benim ilk üniversitemdede yani 2yıl hazırlıkta kaldığım üniversitede bir kere bir kızla otobüse bindim eve gidecem inşaat var tehlikeli yerde iniyorum hemen köfteciye saklandım
onun yurdu harbiyede adı melisti burcuyu otobüse bindirdim teröristler saldırdı maşallah en son yine ben eve 3 saatte gittim birkere saat olayın 2 saatte diğer üniversitemde hemen oldu ama birisi beni tehdit etti enis yani gözlemci biliyor benim diğer sinıfımdan bir kızla başka sınıfımdaki erkek liseden arkadaşlar o kızla tek gecelik ilişki yaşamak istiyor eğer bunu söylersen hoşlandığın kızla gelip avmde kızlarla yemek yerken basarız dedi orası pkk nın bölgesi yani bide karşısında gazete var oyüzden ben 6 kızla yemek yiyordum sürekli
@cookies

İlk gün biraz heyecan vardı bende sadece. Neyse işte orada bir kız ile karşılaştım o gündür peşimi bırakmıyor. :A

Herkesle takılmak yerine 2-3 arkadaş bul yada kendini yakın gördüğün birisini.
ilk günü öyle tamamla. Herkes hemen ilk günden kanka olmaya çalışıyor ama absürt bir durum ortaya çıkıyor. Birde çok fazla gezinme yani okulda. Bir yerde sabit kal. Muhtemelen sınıfı bulma telaşı filan olur.

İlk gün ve ilk haftalarda yaptığın hareketler arkadaşlarının aklında kalabilir. Bana hala Harun sen ilk haftada böyleydin diye çok insan oldu. :F

@cookies
uuu havalı çocuk benimle takılsana :A :A

aa vlla okul bakımından forumun yaşlılarından sayılırım lise biteli yıllar olmuş üni biteli bile koskoca 3 yıl olmuş :A :A :A

ilk günümü çok iyi hatırlıyorum ama bizim köyden bir kızla gitmiştik aslında o yıl taşınmıştık şuankı olduğum görele ilçesine ama ilk gün köydeydik henüz şöyle bir gittik herkes kendi dünyasında lise ortamı yok bahçeye oturup kedi modunda birz etrafı gözetledik bu kızlada ben ilk okulda aynı sınıftaydık orta okulda aynı sınıf lisede aynı sınıf ee ünidede öyle kurtuluş yok :A yinede ilk günden diğer kızlarla kaynaşıp arkadaş ortamımızı oluşturmuştuk herkesle hemen kolayca anlaşabiliyoruz zaten sıcak kanlıyız :A :A :A

Klişe giriş olacak ama kimseyle konuşmadan geçecek gün sanarken benim yıllardır değişmeyen tanışma planım fazla kalem var mı demişimdir kesin hatırlamasam da :F

Kantinde çay falan tabi aptal gibi takılıyoz öyle. Üst sınıflar havalı havalı kikirdesinler kendi aralarında bende iki dızzoyla çay içeyim reva mı bu be :A

Öyleydi sonra yurda geldim Ayy ömür geçmedi :F

Buna yazmasam olmaz yazıcam :D O ilk heyecanı atmak biraz zor oldu.Annen baban arabaya binip gidiyor sen geride kalıyorsun garip oldu ama sonradan değişti tabi.ben daha kendimi çözemedim yurtta ilk günden kimseyle konuşmam herhalde falan demiştim ama yine beklediğim gibi olmadı ve kendi kendimi tekrar yanılttım bunu hep yapıyorum kendime :D direk konuşmasıyla hareketleriyle bana uygun olan kişilerle konuştum tanıştım benimle ortak bölümlerde olan kişilerle de tanıştım sonra bi baktım kaynaşmışız :D

19 unda edit gelecek... :D

Veee edit zamanı geldi. :D

Dersliği bulmak hiç sıkıntı olmadı.Biraz erkenden gittim ortam yapmak için ama çoğu kişi gelmemişti. :( İlk ders İktisattı beklediğimden iyiydi ders.Ders bitti sınıf birden boşaldı. :D İlk başta hayal kırıklığına uğradım bu durumdan.Biraz acıkmıştım kendimi ilk defa dışarda tek başına yemek yerken buldum.Çevreme bakıyorum bizim fakülteden gruplar gelmiş hem yemeklerini yiyorlar hem de sohbetlerini gerçekleştiriyorlar ben yalnız adam. :D Baya bozuldum ilk başta.

Sonra İşletme dersimiz vardı.Whatsapp grubu kurma bahanesiyle tanıştım insanlarla.İşin ilginç beklediğimden çok daha sıcakkanlı insanlar çıktı.İşletme hocası da gelmemişti.Biz de bu fırsatı kullandık kampüse geçtik.Sabah ki yalnızlığın acısını çıkardık. :D Harika bir sohbet ortamı oluştu.

İlk gün beklediğimden çok çok daha iyi geçti.İnşallah 4 sene de mutlu bir şekilde geçer. :)