Üniversite

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
149
Öğrencilerin ilk başladıklarında büyük heyecana kapıldığı, işte burası benim yerim dediği vizelerin ve finallerin gelmesiyle ızdıraba dönüşen eğitim kurumu.
Ama arkadaşlarla takılmak için güzel

okul hayatımızın en güzel yeri kazanmak bir dert bitirmek ayrı bir dert, ama seviyorum, herkesin kazanıp bu ortamı yaşaması en büyük dileğim..

kazanması kolay bitirmesi zor olan kurum sınavlarını görünce öss'nin ne kadar kolayh olduğunu anlayacaksınız
çalışmakla ders geçilmez

ve aklınız varsa şehir dışında okuyun asıl o zaman tadını çıkarırsınız

okul hayatımızın en güzel yeri kazanmak bir dert bitirmek ayrı bir dert, ama seviyorum, herkesin kazanıp bu ortamı yaşaması en büyük dileğim..

destere sen 8 yaşındasın ya nasıl bir hayal dünyası bu? yaşamalısınız falan 2. sınıf ıle karıştırdın herhalde.

bizim aklımız yok mu yani?
aklınız da olsun şehrinizde olursa da 2. öğretim olsun.

biz aklımızı 2. öğretim olarak kullandık işte

destere sen 8 yaşındasın ya nasıl bir hayal dünyası bu? yaşamalısınız falan 2. sınıf ıle karıştırdın herhalde.
benim üniversitelerim
) benim üniversitelerim sizin bildiğiniz üniversite değil... maksim gorkinin romanı var benim üniversitelerim diye o romanı oku ordaki üniversiteyse benimkide üniversite
)

benim üniversitelerim
) benim üniversitelerim sizin bildiğiniz üniversite değil... maksim gorkinin romanı var benim üniversitelerim diye o romanı oku ordaki üniversiteyse benimkide üniversite
)

ben anlamam sen hala 2. sınıftasın o yüzden bu konu da dışlıyorum seni.
yaşını büyütte gel yavrucumm. :GDG:

Sınav zamanları sizi çok fazla sıkan diğer zamanlar ise çok rahat olan okul türü. Ortam olarak bir lise değildir ama sağladığı rahatlık hayatınızın en iyi dönemlerinizden birini geçirmeyi sağlıyor.

Bir türlü ayak uyduramadığım kurum.

İnşallah Üniversiteye gittiğim günleride görürüm.(Tıp,Hemşirelik,Bilgisayar Müh.)