Ünal Yeter'den Kanal D'ye Yeni Yarışma!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,714
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yaza özel Güneşi Beklerken, Güzel Çirkin adında 2 dizi ve Kapış Kapış, Rekorlar Dünyası, Tuhaf Taksi, Kızma Kazan adında yarışmalar hazırlayan kanal yeni bir yarışma hazırlığında.

Ünlü oyuncu Ünal Yeter'in Kanal D'de yeni yarışması başlıyor.

Daha önce Annem Uyurken, Dedektif Memoli, Nuri gibi dizilerde rol alan Ünal Yeter'in sunacağı yarışmanın adı ise Arkandayız.

Arkandayız çok yakında Kanal D'de!

OaMT1sjAdMsavAbk9lDjbRfd.jpg

Kanal D her güne bir yarışma koyacak galiba.Hayırlı olsun.Ama ismi beğenmedim :)

Sunucu hic olmamis. Isim'de ilgi cekici degil. Umarim Kanal D bircok yarisma yapipta hepsini kalitesiz yapmaz.

Ünal Yeter son olarak Muhteşem Yüzyıl'da rol aldı. Aslında oyunculuğunu ben çok başarılı bulmasam da yine de iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Sunuculuk performansını beğeneceğimi sanmıyorum, reytinglerinde o kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama yolu açık olsun. :)

Tayfun Güneyer'in son gözdelerindendi.TTNET reklamlarıyla kendisinden soğutmuştu.Salak rolü oynayabilecek tipte bir adam.Yarışma sunar mı derseniz? Sempatik değil,itici,sunamaz.

Sunucu hiç olmamış. Ayrıca Kanal D'de çok yarışma yapmaya başladı. Hepsinin tutacağını mı sanıyor? :D

Çok vasat bir isim Ünal Yeter. yarışmanın PT-1'de yayınlanacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle yaz sonuna kalmadan yayından kaldırılır. :D

Ünal Yeter son olarak Muhteşem Yüzyıl'da rol aldı. Aslında oyunculuğunu ben çok başarılı bulmasam da yine de iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Sunuculuk performansını beğeneceğimi sanmıyorum, reytinglerinde o kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama yolu açık olsun. :)

Son olarak Bir Yastıkta dizisinde konuk oyuncu olarak oynadı. :)

Kanal D her gün yarışma yayınlayacak sanırım, bu yarışmanın yaz sonuna kadar bile kalacağını sanmıyorum.

Ünal Yeter, oyunculuğu vasatı aşamamış biri bence, sunuculuğunun da iyi olabileceğini hiç zannetmiyorum.

Ben nedense bu yarişmayı tuttum gibi 😕 Başlasın görecez:X Sunucuyu pek tanımıyorum MY'den hariç.