Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,542
Reaksiyon puanı
56,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ESWSelRWsAEieHn


Ümmü Burhan yapımcılığını üstlendiği 'Yeni Hayat' ile ilgili konuştu!

Yapımcılığını Karga Seven Yapım'ın, kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya ve İpek Filiz Yazıcı gibi isimlerin yer aldığı dizi 'coronavirüs' nedeniyle yayınlanmamış ve çekimlerine ara verilmişti.

Geçtiğimiz gün başarılı gazeteci Oya Doğan'ın canlı yayınına konuk olan yapımcı Ümmü Burhan, “Tam 2. bölümün çekimleri biterken pandemi süreci başladı, dolayısı ile de biz setlerimize ara verdik. 2 bölümü yayına da sokabilirdik. Kanal D bu konuda özgür bıraktı. Biz beklemeyi tercih ettik. Çünkü, çok belirsiz bir süreç vardı önümüzde. 2 bölüm yayınla, sonra uzunca bir süre ara ver. Ne kadar ara vereceğimizi bilmediğimiz, o dönem için bir ara söz konusuydu. Emeğe de yazık olsun istemedik.” ifadelerini kullandı.

'Yeni Hayat' yakında Kanal D'de!

 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kanal D bu konuda özgür bıraktı. Biz beklemeyi tercih ettik. Çünkü, çok belirsiz bir süreç vardı önümüzde. 2 bölüm yayınla, sonra uzunca bir süre ara ver.
Reyting hırsı yüzünden salgın ortasında başlattığı diziye 2. bölümde ara vermek zorunda kalan kanallara iyi dokundurmuş. :Z :A @xBUGRAx
 
  • Olmamış
Reactions: xBUGRAx

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,542
Reaksiyon puanı
56,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ertelenmesi iyi oldu, yeni sezonda ilgi görme şansı olur belki. Serkan için ilk bölümüme şans vereceğim. :)